GÜLSOY ?KAYSERİ TİCARET ODASI TARİHİNDE İLK DEFA

GÜLSOY ?KAYSERİ TİCARET ODASI TARİHİNDE İLK DEFA

ODAMIZI BİR BAŞBAKAN ZİYARET ETTİ?

Kayseri Ticaret Odası´nın (KTO), Türk ekonomisinin önemli merkezlerinden olduğunu kaydeden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başbakan Binali Yıldırım´ın ziyaretini değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Partisinin İl Kadın Kolları Kongresi´ne ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere Kayseri´ye gelen Başbakan Binali Yıldırım Kayseri Ticaret Odası´nı ziyaret etti.

Oda tarihinde ilk defa gerçekleşen Başbakan ziyaretinden dolayı büyük onur duyduklarını ifade eden KTO Başkanı Ömer Gülsoy;  ?Başbakanımız ve beraberindeki bakanlarımız, milletvekillerimiz ve TOBB Başkanımızı ağırlamaktan büyük onur duyduk. Odamız, tarihinde ilk defa Başbakan düzeyinde bir ziyarete ev sahipliği yapmıştır. Gerek üyelerimiz, gerekse iş birliğinde olduğumuz kurum temsilcilerimizden aldığımız geri dönüşler bizleri ziyadesiyle memnun etti. Onların bizleri ve Odamızı sahiplenmelerinden de ayrıyeten onur duyduk. Göreve başladığımız bu ilk günlerde böylesine anlamlı bir ziyaret Kayseri´nin birlikte daha güçlü olacağının en güzel göstergesidir. İnanıyoruz ki, Odamız, üyelerimizin bize gösterdiği teveccühle birlikte şehrimizin kalkınması için artık daha çok çalışacak ve adından daha çok söz ettirecektir? diye konuştu.

Başkan Ömer Gülsoy ayrıca, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte ziyarete iştirak eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´ye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi´ye, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´a, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş´a, milletvekilleri Taner Yıldız, Cemil Çiçek, İsmail Tamer ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´na da teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor