Hacılar Belediye Başkan Ekici

Hacılar Belediye Başkan Ekici

Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftar Açtı ?

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Şehit Aileleri ve Gazileri iftar yemeğinde ağırladı... Hacılar Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğide konuşan Başkan Ekici ?Rabbim hainlere ve alçaklara fırsat vermesin. Birliğimizi dirliğimizi muhafaza etsin ve inşallah gelecek seneki Ramazan´a sağlık ile sıhhat ile kavuştursun? ifadesini kullandı..
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Şehit Aileleri ve Gazileri iftar yemeğinde ağırladı... Hacılar Kaymakam Vekili Erkaya Yırık, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Belediye Meclis Üyeleri, şehit yakınları ve gaziler ile dul ve yetimler katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?Biliyorsunuz 15 Temmuz´a az kaldı. Geçen sene 15 Temmuz´da hainler darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ama önce Allah´ın inayeti ve sonra reisimiz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan´ın dik ve dirayetli duruşu ve siz vatansever hemşerilerimizin sayesinde, şehit olan askerimiz Mehmetçiğimiz sayesinde bu hain girişimi engellemiş olduk. Rabbim bir daha göstermesin. O hainlere ve alçaklara fırsat vermesin. Birliğimizi dirliğimizi muhafaza etsin ve inşallah gelecek seneki Ramazan´a sağlık ile sıhhat ile kavuşmak dileği ile katılımınız için teşekkür ediyorum.? dedi.
Şehitlerimizin yakınları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılar Kaymakam Vekili Erkaya Yırık´da konuşmasını şöyle sürdürdü;?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor