Hacılar’da akademik çalışma

Hacılar’da akademik çalışma

Hacılar Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Akademisyenlerle Buluşma Toplantısı’ Keklik Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Hacılar’ın konuşulduğu buluşmaya her biri kendi sahasında pek çok önemli başarıya imza atmış çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenlerden Prof Dr. Ali Baktır, Prof. Dr. Osman Ceyhan, Prof. Dr. Yusuf Şahin, Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Prof. Dr. Zeki Tekin, Prof .Dr. Veysel Özceyhan, Prof . Dr Zülbiye Kökbudak, Prof .Dr Mustafa Baktır, Prof .Dr Hasan Baktır, Prof .Dr Veli Kayhan, Prof Dr. Metin Özkan, Prof. Dr. Emin Silay, Prof. Dr. Fatih Horozoğlu katıldı.
Akademisyenlerin kendi dallarında edindikleri tecrübe ve birikimlerinden Hacılar için istifade edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Göreve geldiğimiz zamandan beri bu buluşmayı yapmak istemiştik. Ama çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştirememiştik. Bugüne nasip oldu. Bizler her kesimle Hacılarımızın gelişimi, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu manada değerli hocalarımızın bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istedik. Onların fikirlerini not ettik. Üzerinde çalışmalar yürüteceğiz. İlerleyen zamanlarda bu tür buluşmaları devam ettireceğiz. Davetimize icabet ederek Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz buluşmamıza katılan kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.
Toplantıya katılan, kökleri ve akrabaları halen Hacılar’da olan akademisyen hocalarda düzenlenen bu buluşma için Başkan Özdoğan’a teşekkür ederek toplantının ziyadesiyle verimli geçtiğini söylediler. Hacılar için fikir istek ve önerilerini paylaşan akademisyenler toplantısının ilerleyen zamanlarda da gerçekleştirilmesini istediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”