Hacılar’da Meclis Toplantısının Gündemi “DEPREM”

Hacılar’da Meclis Toplantısının Gündemi “DEPREM”

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20’nci maddesine istinaden Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, toplantıda deprem bölgesindeki vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlar için karar alındığını belirtti.

Hacılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, deprem bölgesindeki hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi. Özdoğan, “Devletimiz milletinin yanında” diyerek şöyle konuştu… “Büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Birçok canı kaybettiğimiz bir deprem yaşadık. İlimizde de hissettik ama ciddi bir sıkıntı yok. Kayserimiz deprem bölgesinde değil. Kahramanmaraş ve diğer illerde yaşanan depremden dolayı sarsıntı hissettik. Devletimiz, milletimizle el ele büyük bir çalışma içerisinde. Bizde ilçe olarak araç ekipman ve personelimizle Kahramanmaraş’a destek olmaktayız. İlçemizden de bir tır yardım gönderdik. İkinci tırda hazırlanıyor. Bunun yanı OSB’de kurulan lojistik merkezde 3 gün içerisinde 100 tır yardım gönderilmiş durumda. Afet bölgesine destek olan tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. 7 asıl 1 ek gündem maddesi oy birliğiyle karar bağlanırken, afet bölgesindeki vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlar için Hacılar Belediyesi’ne yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”