Hepimiz inandık, kupa bizim olacak

Hepimiz inandık, kupa bizim olacak

Gözbaşı “Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz”

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, öğrencilerle söyleşide bir araya geldi. Burada oynanacak olan Türkiye Kupası Final maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Gözbaşı, “Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz” dedi.

Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor’un karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması, 26 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da oynanacak.

Karşılaşma için geri sayım devam ederken Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, öğrencilerle söyleşide bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Berna Gözbaşı, kupa finaline ilişkin de açıklamalarda bulundu. Gözbaşı, şöyle dedi: “Perşembe günü oynanacak final maçına da yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak inanmış durumdayız. Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz. Bu şehrin buna ihtiyacı var. İnsanlar kutlama yapmayı sevinç yaşamayı çok özlediler. Şehrimize bu heyecanı yaşattığımız için çok mutluyuz. Önemli olan finale kadar gelebilmekti. Trabzon maçından sonra ‘Beşiktaş’ı yendik, Fenerbahçe’yi yendik, şampiyon olan Trabzonspor’u da yendik. Verin bizi kupamızı’ demek istedim ama finaldeki rakibimiz Sivasspor’a ayıp olurdu. 2 komşu Anadolu şehrinin takımlarının Türkiye Kupası finalinde oynaması benim için çok anlamlı. Son 22 yılda 4 büyük takım sadece 3 kez finale çıkamamış. Bunlardan birisi de Kayserispor’un kupayı aldığı 2008 yılı. Yine 4 büyük takımın olmadığı finalin tarafı olmaktan gurur duyuyoruz. Kupayı kazanmayı çok istiyoruz ancak kim kazanırsa kazansın kazanan Anadolu futbolu olacak. Anadolu takımlarının da varlığını gösteriyoruz.”


Haber Kaynak : İHA

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’