İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda, Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 100. Yılında Cumhuriyet Konseri verdi. Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak” dedi.
Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen programa Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda düzenlenen 100. Yılda Cumhuriyet Konseri’nde öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan koro tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği seslendirildi. Konserin öğrenciler tarafından hazırlanan 100. Yılında Cumhuriyet Resim Sergisi’nin de protokol üyeleri tarafından açılışı yapıldı.
Gençler oldukça Cumhuriyetin yüzyıllarca yaşayacağını söyleyen Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Ekinlikleri çerçevesinde Kayseri’de faaliyetlerimiz devam ediyor. Bugün Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ortaya koydukları eserleri dinledik Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği olarak. Türk gençlerinin sanatta, sporda, bilimde ve kültürde neler yapabildiğini görmek, bunları yaşamak gelecek nice yüzyıllar adına Cumhuriyet için hepimiz daha umutluyuz, gururluyuz. Bu gençlerimiz oldukça, bu azim oldukça, bu işbirliği oldukça Cumhuriyet nice yüzyıllar yaşayacak. Bu bayrak ve bu sancak hep dalgalanacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İHA

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”