İLAVE YAPIP MELİKGAZİ´Yİ

İLAVE YAPIP MELİKGAZİ´Yİ

ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı´nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, merkezdeki Gülük Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle Düvenönü civarındaki esnafa ziyarette bulundu.

Esnaf ve vatandaşların güler yüz ve hoş sohbetiyle karşılandığı Başkan Palancıoğlu aynı içtenlikte karşılık verdi. Esnafa hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Başkan Palancıoğlu, çarşı civarında yapacakları çalışmalarla ilgili de müjdeler verdi.

Başkan Palancıoğlu, ?Cuma namazımızda Melikgazi Belediyemizce restore edilen eski bir mescidimizin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de esnaf ziyareti yapıyoruz. Yeni dönemde inşallah en çok yoğunlaşacağımız alan merkez mahalleler. Çünkü merkezdeki özellikle esnafın rahatlatılması, bu bölgenin peyzajı çok önemli. Melikgazi´nin bu bölgedeki yerini aynı zamanda Kayseri´nin misafir odası olarak görüyoruz. Dolayısıyla inşallah 2019 yılından başlayarak bu bölgelerde peyzaj ve otopark düzenlemesiyle hem esnafı, hem de vatandaşımızı memnun edecek çeşitli çalışmalar yapacağız.? dedi.

?Şimdiye kadar Memduh Büyükkılıç başkanımız burada gayet güzel çalışmalar yaptı.? diyerek kendisine teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, şöyle konuştu: ?Biz de ilave çalışmalarla daha güzel bir Melikgazi´yi inşallah ortaya çıkaracağız. Esnafımıza farklı projelerle destek olacağız. Kayseri dışından inşallah buraya iç turizm, inanç turizmi, kayak turizmi ve sağlık turizmiyle ilgili gelmesi buradaki esnafın canlılığını artıracaktır. İnşallah bir esnaf çocuğu olarak esnafımızla birlikte hareket edeceğiz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı