İLİMİZ PROTOKOLÜ BAYRAM NAMAZINI HUNAT’TA KILDI

İLİMİZ PROTOKOLÜ BAYRAM NAMAZINI HUNAT’TA KILDI

BAYRAM NAMAZI SONRASI PROTOKOL ÜYELERİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Kurban  Bayramı, kılınan bayram namazı ile başladı. İlimiz protokol üyeleri bayram namazını Hunat Camii’nde kıldı. Bayram namazı sonrası protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı.

İlimizde kurban  Bayramı bayram namazıyla birlikte başladı. Hunat caminde kılınan bayram namazına Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Melikgazi belediye başkanı Mustafa Palancıoğlu vatandaşlarla bir araya gelerek bayram namazını idrak ettiler.

Namazın ardından Kayserililerin bayramını tebrik eden Vali Şehmus Günaydın; "Bayramın ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.  Diyerek şöyle konuştu. Şehit ailelerinin, Kayserililerin kurban bayramını tebrik ediyorum. Bu bayram özel bir bayram, bildiğiniz gibi pandemi süreci yaşıyoruz. İnşallah birazdan kurbanlarımızı keseceğiz. Vatandaşlarımızdan özellikle temizliğe dikkat etmelerini, temastan kaçınmalarını ve mümkün mertebe az sayıda kişiyle kurban ibadetlerini ifa etmelerini bekliyoruz. Çünkü bulunduğumuz süre içerisinde bu hastalığın yayılmaması için hepimize düşen görevler var. Birbirimizin hakkını korumamız gerekiyor. Ziyaretlerimizi de mümkün mertebe telefonla yapalım, eğer gideceksek de kısa süre bulunalım. Bunlara dikkat ettiğimiz sürece inşallah kurban bayramını sevinçli bir şekilde geçiririz. Kurallara riayet etmediğimiz takdirde bire hafta, 10 gün sonra olumsuz sonuçları göreceğiz. O tabloyla karşılaşmamak için de bu günden tedbirleri almak zorundayız. Trafiğe çıkacak vatandaşlarımızdan da trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyoruz. Çünkü maalesef bayramlarda trafik kazalarında can kaybımız oluyor. Bunu asgariye indirmek için de vatandaşlarımızdan tedbirlere uymaları talebinde bulunuyorum" dedi.

Ak parti milletvekili Taner yıldızda tüm İslam eleminin bayramını kutlayarak buruk bir bayram geçiriyoruz,farklı bir bayram yapıyoruz dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Büyükkılıç, belediye olarak tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Pandemi süreci dolayısıyla vatandaşlara uyarılarda bulunan Büyükkılıç, tüm ziyaretlerini kısa tutarak bu süreci atlatacağız dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’da tüm Kayseri halkının bayramını tebrik etti. Kılınan namazın ardından protokol üyeleriyle vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uyarak   bayramlaştı.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor