İSTANBUL DEVELİ VE YÖRESİ KÜLTÜR DAYANIŞMA DERNEĞİ

İSTANBUL DEVELİ VE YÖRESİ KÜLTÜR DAYANIŞMA DERNEĞİ

16. OLAĞAN GENEL KURULU´NU YAPTI...

İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği 16. Olağan Genel Kurulu´nu yaptı. Genel Kurul´a tek liste olarak giren Orhan Deveci, İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği´nin yeni başkanı seçildi.

İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği´nin Kadıköy´deki Merkezi´nde yapılan Olağan Genel Kurulu´na AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, İstanbul´da yaşayan hayırsever Develili iş adamları, Kardeş Dernek olan Genç Develiler Derneği Başkanları Mehmet Sabah, Mustafa Ötünç, Tüm KAYDER Başkanı Muhammet Ali Temel ve İstanbul´da ikamet eden Develili vatandaşlar ile Develili öğrenciler katıldı.

Genel Kurul´da 15. Dönem Dernek Başkanı Mehmet Papak yaptığı açıklamada: ?Dernekçilik iyi ilişkiler kurarak devam eden gönül ve özveri işidir. Bu anlamda Genel Kurulumuzda bu bayrağı daha iyi bir yere götürebilecek bir arkadaşımıza tevdi edeceğiz. Bugün güzel bir gün iki güzelliği birlikte yaşayacağız. Bir devir teslimimiz var. Diğeri ise, bu yıl mezun olan 30 öğrencimize karşılık derneğimize 40´ın üzerinde yeni katılımlı Develi´den kazanıp gelip burada yurtta kalan öğrencilerimiz var. Onlarla beraber yaklaşık 200´e yakın öğrencimize ayda 250´şer lira olmak üzere burs veriyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımıza bu güzel yuvalarına hoş geldiniz diyorum? dedi.

Genel Kurula katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ise:?İyi ki sizler varsınız sizler olmasanız bu dernek ve bu çalışmalarımız hiçbir kıymet ifade etmez. 2003 yılında bu derneğe başkan yardımcısı olarak geldiğim de iki sene görev yaptım. Daha sonra ise 10 seneye yakın bir süre başkanlık yaptım. İlk zamanlarda bizim 30-35 öğrencimiz vardı. Hatta yerimiz Aksaray´daydı. Sağ olsun hayırseverlerimiz vasıtasıyla bu yerin alınmasına vesile oldular. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Yeni başkan Orhan Cebeci ise, ?Beni başkanlık görevi veren değerli üyelerimize, 15. Dönem Derneğimizin başkanlığını yapan Mehmet Papak kardeşime derneğimize hizmetlerinden ve şahsıma, Yönetim Kuruluma desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu bayrağı yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aldık. Onu daha da yükseklere taşıyacağız? dedi.

Konuşmaların ardından Genel Kurul´a katılımlarından ve derneğe yaptığı desteklerinden dolayı AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu´na plaket verildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor