İSTANBUL´UN FETHİ´NİN 563. YILI

İSTANBUL´UN FETHİ´NİN 563. YILI

ÖZDEN: ?BU ZAFERİN YIL DÖNÜMÜNÜ YAŞAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İstanbul´un Fethi´nin 563´üncü yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayımlayarak, ?bu zaferin yıl dönümünü yaşamaktan onur duyuyoruz? dedi.
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden İstanbul un Fethinin 563 cü yıl dönümü nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Özden ?´bu zaferin yıl dönümünü yaşamaktan onur duyuyoruz´´ dedi.
Özden; tüm dünyanın Başkenti ve Müslümanların göz bebeği İstanbul´umuzun fethinin 563.yılında biz Kayseri insanı olarak atalarımızın bu göğsümüzü kabartan şanlı zaferinin yıl dönümünü yaşamaktan onurluyuz gururluyuz mutluyuz. Hepimiz atalarımızın bu şanlı tarihine layık olmaya çalışan torunları olarak çok şükür Yüce Rabbimiz nasip etti. Bundan sonra da çok dikkatli olmamız gerekiyor, çünkü su uyuyor ancak her taraftan düşmanlarımız uyumuyor.
Suriye ve Irak gibi ortada Devlet namına bir şey kalmamış iki ülkenin bizlerle yaklaşık 1000 km sınırı varken, DEAŞ ve PYD gibi terör örgütleri cirit atıyorken, ülkemizin eskisinden çok daha güçlü bir liderlik anlayışı ile yani başkanlıkla yönetilmesi artık kaçınılmaz bir gerçek olarak ortaya çıkmıştır.
Yine zaferler istiyorsak, yarın torunlarımıza sağlam ve cennet vatan bırakmak istiyorsak gerek sistem olarak çok büyük ve ileri değişiklere gitmek şart olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde "Yeniden Diriliş Yeniden Yükseliş" diyoruz.
Kayseri halkı tüm gücü ve duasıyla ülkemizin milli menfaatleri için her türlü çalışmaya, desteğe ve gece gündüz ter akıtmaya hazırdır, her zaman da hazır olacaktır. Fethin yıl dönümünde, yüce Rabbim milletimizin birlik ve beraberliğini daha da arttırmasını canı gönülden Kayseri Ak parti teşkilatları ve Vatandaşlarımız adına diliyorum. İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı