İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?CELLÂDINIZA ÂŞIK OLMAYI BIRAKIN ARTIK?

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli Sancaktepelilerle buluştu.

Millet İttifakı´nın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, ?Tespitlere göre, uzun yıllardır Doğu ve Güney doğulu vatandaşlarımız Kayseri´de yaşamakta.  Yani tabiri caizse burada bulunan konukların birçoğu gibi onlarda Kayserililer. Yani burasını yurt edinmişler. Ayrı gayrımız yok hep birlikteyiz, kardeşçe birlikte yaşamaya devam edeceğiz, aramıza kimse giremez. Çoluk, çocuğumuzla hep birlikte bu topraklarda huzur ve güven içersinde yaşayacağız.Buradan sizlere açık ve net olarak seslenmek istiyorum.Ülkeyi ekonomik krize soktular, vatandaşın sizlerin gücünü düşürdüler, yoksullukları, fukaralıkları, işsizliği artırdılar. Mutfaklarınızda yangın var, siz halen, size bunu yapanlara oy vermeyi düşünüyorsanız size diyecek sözüm yok? Ancak yeter artık,17 yıldır genelde,25 yıldır da yerelde iktidarda olan sizsiniz, şimdiye kadar ne yaptınız ise bundan sonrada onu yaparsınız, halimiz ortada her geçen gün fukaralaşıyoruz, hayat pahalılığı belimizi büktü diyorsanız işte o zaman yapmanız gerekeni yapın ?Cellâdınıza âşık olmayı´ bırakın artık? diye seslendi.

Özvarinli, Mezopotamya-Serhat Boyları Kültürü ve Dayanışma Platformu Başkanı ve Doğu ve Güney Doğu İlleri Dayanışma Derneği Başkanı olan Salih Özdemir tarafından Sancaktepe´de açık alanda gerçekleştirilen, ?Doğu ve Güney Doğu kökenli vatandaşlarla buluşma? temalı toplantı da, Kayseri´de 200 bin civarında doğu kökenli vatandaşın yaşadığını, bu rakamın yarısında Kocasinan bölgesinde olduğunu söyledi.

 ?DOĞU KÖKENLİLER KAYSERİ´NİN BİR PARÇASI?

Doğu kökenlilerin artık Kayserinin bir parçası olduğuna dikkat çeken Özvarinli, şöyle konuştu:

Tespitlere göre, uzun yıllardır Doğu ve Güney doğulu vatandaşlarımız Kayseri´de yaşamakta. Yani tabiri caizse burada bulunan konukların birçoğu gibi onlarda Kayserililer. Yani tabiri caizse burada bulunan konukların birçoğu gibi onlarda Kayserililer. Yani burasını yurt edinmişler. Ayrı gayrımız yok hep birlikteyiz, kardeşçe birlikte yaşamaya devam edeceğiz, aramıza kimse giremez. Çoluk, çocuğumuzla hep birlikte bu topraklarda huzur ve güven içersinde yaşayacağız ?dedi.

?CELLÂDINIZA ÂŞIK OLMAYI BIRAKIN ARTIK?

Sancaktepe Mahallesi´nde halka hitap eden Dr. Hasan Sami Özvarinli, Önemli konulara değindi: ?Buradan sizlere açık ve net olarak seslenmek istiyorum.Ülkeyi ekonomik krize soktular, vatandaşın sizlerin gücünü düşürdüler, yoksullukları, fukaralıkları, işsizliği artırdılar. Mutfaklarınızda yangın var, siz halen, size bunu yapanlara oy vermeyi düşünüyorsanız size diyecek sözüm yok? Ancak yeter artık,17 yıldır genelde,25 yıldır da yerelde iktidarda olan sizsiniz, şimdiye kadar ne yaptınız ise bundan sonrada onu yaparsınız, halimiz ortada her geçen gün fukaralaşıyoruz, hayat pahalılığı belimizi büktü diyorsanız işte o zaman yapmanız gerekeni yapın ?Cellâdınıza âşık olmayı´ bırakın artık? diye seslendi.

KOCASİNAN´IN ADI KENT, GÖRÜNTÜSÜ KÖY

Kocasinan´ın geri kalmışlığından da söz eden Özvarinli, şunları söyledi: ?Kayserinin diğer ilçeleri çok mu iyi hayır, ancak Kocasinan´a nazaran biraz hallice. Kentin 2´nci büyük ilçesi olmasına rağmen, inanın sokaklarından uzaklardaki ilçelerin sokakları daha iyidir. Kocasinan´daki yapılan inşaatlardan yani vatandaşlardan aldıkları ?şerefiye paralarını ´bile bu ilçeye harcasalardı, Kocasinan´ı ayağa kaldırdı. Kocasinan´ın adı kent, görüntüsü köy,21 yüzyıla yakışmayan bir görüntüyle karşı karşıyayız,biz bunu değiştireceğiz? dedi. Programa, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Meclis üyesi adayı Kazım Yücel, Mezopotamya-Serhat Boyları Kültürü ve Dayanışma Platformu Başkanı ve Doğu ve Güney Doğu İlleri Dayanışma Derneği Başkanı olan Salih Özdemir ve partili yetkililer de katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı