İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?KOCASİNAN BAŞTACI OLACAK?

Millet İttifakı İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, yerel seçim çalışmalarına Argıncık ve Uğurevler´den sonra Yeşil Mahalle ile Erkilet´te devam etti. Kocasinan Belediye Başkan adayı Özvarinli, dünkü seçim turunu Argıncıktan Erkilet´te taşıdı.

Seçim çalışma mesaisine partili arkadaşlarıyla birlikte Uğurevler Mahallesi´nde esnaf ziyaretiyle başlayan Özvarinli, ardından Arıncık´da seçim ofisinin açılışını yaptı. Oradan semt pazarını gezdi. Argıncık´tan, Erkilet´te seçim ofisin açılışına katıldı. Açılışın ardından Erkilet´te ve Yeşil Mahalle´de bazı toplantılara katıldı, daha sonrada Yüregil mahallesi sakinlerinden Turan Özdil´in daveti üzerine buradaki ev toplantısına iştirak etti. Kızık´ta vatandaşlarla bir araya geldi. Buralarda vatandaşlara konuşan Özvarinli,?Partili arkadaşlarımla geziyorum. Müthiş ilgi görüyoruz. İnanılmaz. Her kesimden insan kendi siyasi hareketleriyle bizi selamlıyorlar. O kadar mutlu oluyorum ki. Bazen tek tük bazı vatandaşlarla göz göze geliyoruz. Gözünden anlıyorum. Belli ki oyunu bize verecek ama bize yaklaşmaya korkuyor, uzak duruyor. Neden uzak duyuyor? Ne yazık ki o gariban vatandaşıma öyle öğretmişler. Üzülüyorum. Bakın, o vatandaşlarımızda bizlerden uzak durmasını anlayamıyorum. Bizler bu memleketin evlatlarıyız. Amacımız memleketimize güzel ve kalıcı hizmetler sunmak. Hepimiz kardeşiz, aramızda asla ayrı, gayrı olmamalı. Kin ve nefret olmamalı. Bu iki duygu iyi bir şey değildir. Milletçe bütün ilişkilerimiz sevgi ve saygı içerisinde olmalı. Bu memleket hepimizin. Bu milleti sucu, bucu diyerek ayırmak olmamalı. Biz insanımızı seviyoruz ve onlara hizmet etmek için bu hayırlı yola çıktım. Yanımda olduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum, Kocasinan baş tacı olacak? dedi.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ve Kurmayları Uğurevler´deki seçim turunu tamamlayıp, Argıncık´a geçti. Özvarinli,Cadde üzerinde vatandaşlara seslendi.Argıncıkta kendilerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle buradaki programa katılan vatandaşlara teşekkür etti.

?31 Mart´ta asla gecikmeyelim ve 1 Nisan´a zaferle uyanalım? diyen Özvarinli, Argıncıkta bir metre kare arsası olanların bu haklarına haram getirmeyeceğim. Dürüst, adil ve şeffaf bir belediyecilik yapacağım. Mazlumun hakkını kimseye yedirmeyeceğim. Biz başımızı öne eğecek bir şey yapmayız. Bundan emin olunuz? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı