İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?HALKIMIZI, BİZE SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUZ?

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, 31 Mart akşamı baskı ortamında ve eşit şartlarda yapılmayan seçimlerde kazanılan her belediyeyi bir kazanım olarak göreceğini söyledi.

Özvarinli, yerel seçim çalışmaları kapsamında önceki gün ziyaret ettiği Hırka Mahallesi dönüşü bir basın mensubunun sorularını yanıtladı:

-Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Uzun süredir sahada çalışıyorsunuz. Sizin gözleminiz nedir? Tabloyu nasıl görüyorsunuz? Yapılan bazı anketler var ama ben Anketlere fazla bakmıyorum. Sokağın nabzını olabildiğince tutmaya çalışıyorum. Sokağın nabzı güzel. Vatandaşlarımız bizi sevdi, kucakladı,evini,iş yerini,gönlünü bize  açtı,bizimle dertleşti,bize içini döktü. İktidardan bir bıkkınlık, yılgılık var. Taahhütlerini yerine getiremeyen bir iktidar var ve toplum kendini aldatılmış hissediyor. Dolayısıyla bu yerel seçimlerde sandığa giderken vatandaşlar düşünerek gidecek. Oylarını İYİ Partili belediyelerden yana kullanacak. Kayseri´de, Kocasinan´da bunları görüyoruz. Umarım gördüğümüz tablo Allah´ın izniyle vatandaşlarımızın oylarıyla gerçekleşir.

 ?BAŞARILI OLACAĞIZ´

İYİ Partinin pek çok büyükşehir belediye adayı ve ilçe belediye adayları var. Son haftaya girilirken İYİ Partinin izlediği bu tercihin sahadaki karşılığını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Parti Genel Merkezimiz yeni bir strateji izledi. Yeni genç ve donanımlı adayları, ayrıca arkasında başarı öyküsü olan adayları milletimizin önüne çıkardı. Örneğin; Dursun Ataş ismi ilçe belediyesinden büyük bir başarı elde etmiş ve şimdi de bu başarılarını büyükşehir belediye başkanlığında sunacak.

Dolayısıyla belediye başkanlığını aldığımızda göreceksiniz, Kayseri ve Kocasinan nefes alacak. Memleketin evladı olarak ben Hasan Sami Özvarinli olarak söz veriyorum. Gerçekleştireceğimiz başarılıları herkes görecek. Bu stratejimiz tutacak. Seçimlerin sonunda da göreceğiz hepimiz başarılı olacağız. Kocasinan´ın sorunları omuzlarımızda olacak. Bu sorunları ortak akılla ve birlikte çözeceğiz ve ilçemizi birlikte yöneteceğiz.Basın mensubunun sorularını yanıtlayan Özvarinli, sözlerini şu ifadelerle bitirdi:?Halkımızı, kendilerine hizmet etmek için yola çıkan memleket evlatlarına sahip çıkmaya, destek olmaya çağırıyoruz.?dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı