İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR.HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR.HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ADİL VE ŞEFFAF OLACAK?

Millet İttifakı´nın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli, ?Bizim belediyecilik anlayışımız, bütün işlerimizi adilane, ortak akla, şeffaflıkla yapacağız? dedi.

31 Mart´ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren, ziyaret etmedik esnaf, elini sıkmadık vatandaş bırakmayan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, İlçe Başkanı Yurder Şahin, Meclis Üyesi adayı Kazım Yücel ve diğer meclis üyesi adayları ile birlikte vatandaşlarla kucaklaştı.

?ADİL, ŞEFFAF VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK´

Seçim Bölgesi´nde vatandaşlarla buluşan, kucaklaşa, konuşan ve dertleşen Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, beş temel ilkeyle Kocasinan Belediyesi´ni yöneteceklerini ifade etti. Sosyal, kültürel, yeşilin korunması, hizmet ve katılımcı belediyecilik anlayışını vaat ederek seçim çalışmalarını yürüttüğünü kaydeden Özvarinli,?Katılımcı belediyeciliğin temel ilkesi de sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri olsun şehri, şehrin temel değerleriyle yönetme esasıdır. Biz adil bir yönetim´ diyoruz. Ve orada da bizim yerel yönetimler olarak şehrin sivil toplum örgütleri ve halkın yönetime katıldığı bir anlayışla şehrin yönetilmesinin bizlere yasal anlamda parti programı içerisinde bizlere öneriliyor. Şehir, şehrin değerleriyle yönetilirse anlam kazanır. Şehir yani Kocasinan ilçemiz erdemli, faziletli, temayüz eden bir şehir olur. Onun için şehrin geçmişiyle olan bağlantısını koparmamamız gerekiyor. Büyük usta Mimarsinan´ımızın ismini taşıyan bu nadir İlçemizin bu kimliğini yapacağımız güzel hizmetlerle yücelteceğiz. Kocasinan ilçemizin hafızasını ve belleğini silecek tutum ve davranıştan da kaçınmamız lazım. Onun içindir ki biz belediye başkanı olduktan sonra hemen akabinde hizmetlerimize başlayacağız. Bunların hepsinin temelinde Kocasinan´ımızı layık olduğu yere hazırlayacağız? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı