'İyilik Örün' Projesinin ikincisi başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından geçen yıl hayata geçirilen, ‘Çocuklarımıza İyilik Örün’ projesinin ikincisi başladı.
Büyükşehir belediyesi bünyesinde takdir toplayan mesleki eğitim ve kültür faaliyetleri ile vatandaşlara hizmet veren KAYMEK, sosyal ve gönül belediyeciliği alanında da gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz yıl kış ayları öncesi KAYMEK tarafından hayata geçirilen ‘Çocuklarımıza İyilik Örün’ projesinde deprem bölgesi de dâhil binlerce çocuğa ulaşılarak, KAYMEK kursiyerleri ve gönüllü vatandaşlarca örülen atkı ve berelerle gönüllerine dokunulmuştu. Proje ile soğuk kış günlerinde bere ve atkı ihtiyacı olan ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve bu alanda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. Kampanya çerçevesinde KAYMEK kursiyerleri ve gönüllü vatandaşların el emekleriyle ördükleri klasik bere ve atkı takımları, başta köy okulları olmak üzere kentte bulunan ihtiyaç sahibi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine dağıtılacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen çeşitli renklerdeki örgü ipleri, klasik bere ve atkı örmek isteyen vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş.’nin bütün tesislerinde ücretsiz olarak veriliyor. Dileyenler ücretsiz olarak tedarik edilen iplerin yerine iplerini kendi imkânlarıyla da temin edebiliyor. Belirlenen ölçülerde örülecek olan bere ve atkılar için vatandaşlar, ip tesliminden itibaren 15 gün içerisinde ördükleri ürünleri örgüden artan ip ile birlikte yine KAYMEK tesislerine tutanak ile teslim ediyor.
Vatandaşlar, ‘Çocuklarımıza İyilik Örün’ projesi hakkında detaylı bilgiye 0352 231 80 31 numaralı telefon üzerinden ulaşabilecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu