‘Kafe Sinan Florya' hizmet vermeye başladı

‘Kafe Sinan Florya

Kocasinan Belediyesi’nin  Beyazşehir Mahallesi sakinlerine hizmet vermek üzere hazırladığı ‘Kafe Sinan Florya’ gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. ‘Çocuk Şenliği’ konseptinde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Amet Çolakbayrakdar; “ İlçe sakinlerimizin hayatına dokunmak, onları mutlu ve huzurlu yaşatmak için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak adına  kendimizi sorumlu hissediyoruz” ifadesini kullandı.

Beyazşehir Mahallesi’nde gerçekleştiren ‘Kafe Sinan Florya' tesisinin açılışı ve çocuk şenliği programına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Milletvekili Adayı Şaban Çopuroğlu ile vatandaşlar ve çocuklar katıldı. 

 ‘Çocuk Şenliği’ konseptindeki açılış töreninde Kocasinan Çocuk Kulübü üyesi genç yüreklerin hazırlayıp sunduğu gösteriler katılımcılardan tam not alırken; törene katılan protokol üyelerinin 29 ülkeden gelen dünya çocuklarının söylediği ‘hayat bayram olsa’ şarkısına eşlik etmesi semt sakinlerinden büyük  alkış aldı.                                                          

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kafe Sinan’ın marka haline geldiğinin altını çizerek şunları kaydetti   “Kocasinan’da, Kayseri’de yaşayan hemşerilerimizin hayatına dokunmak için, onların hayatını kolaylaştırmak için onları mutlu ve huzurlu yaşatmak için ne yapılması gerekiyorsa biz belediye olarak buradayız. Bunları yapmak içinde kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu işler belediyenin görevi midir, değil midir? Demiyoruz. Bir yerde bir şey var ise ucundan tutmak şöyle dursun, gövdemizle o işe omuz vermenin çabası içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar nerede ne iş yapmaya başlamışsak Allahın izniyle hepsinin üstünden geldiğimiz gibi her bir yapılan projede belli bir seviyeye gelip diğer mahalleler tarafından ya başkanım bizim mahallede niye bunlardan yok, bizde isteriz diyecek şekilde marka haline geldi” 

Törenin davetlileri arasında yer alan AK Parti 3. Sıra milletvekili adayı Şaban Çopuroğlu’ da Kayseri’de pastırma, mantı ve sucuk haricinde Kafe Sinan’ın da meşhur hale geldiğini ifade ederek Başkan Çolakbayrakdar’a şükranlarını sundu.

Konuşmaların ardından  ‘Kafe Sinan Florya' tesisinin açılış kurdelesi kesilerek, Beyazşehir sakinleri başta olmak üzere  ilimiz sakinlerinin hizmetine sunuldu. 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı