Kardeş Türkoğlu’nda 3 öğün sıcak yemek

Kardeş Türkoğlu’nda 3 öğün sıcak yemek

 ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen depremde büyük zarar gören Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesini  ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Kardeş Belediye’ Kahramanmaraş Türkoğlu’nu ziyaret edip, Kocasinan Belediyesi’nin mobil aşevi ile mobil fırınını denetledi ve ilçe sakinleri ile sohbet etti.

Kahramanmaraş’ı ziyaret edip, kardeş belediye Türkoğlu’nda Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ahmet  Çolakbayrakdar, Türkoğlu’nda ve diğer deprem bölgelerinde yaraları sarmak için bir yandan temizlik çalışmaları yaparken bir yandan da enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.                                                         İncelmeler sonrası yaptığı değerlendirmede Kayserililerin yardımlaşma duygusunun çok güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar ilimiz hayırseverlerine şükranlarını sunarak şunları kaydetti   “Kardeş belediye Kahramanmaraş Türkoğlu’ndayız. Türkoğlu ilçesine kurmuş olduğumuz mobil fırınımızla sıcak ekmek üreterek, buradaki depremzede kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Yaptığımız hizmetin isabetli ve olması gereken hizmetin olduğunu gördük. Bu noktada mobil fırının kurulmasında emeği geçen hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Çünkü, bu fırının kurulmasında Kayseri’deki iş insanlarımızın emekleri, gayretleri ve destekleri var. Hayırseverlerimizin gerek un gerek diğer malzemelerin tedariki konusunda destekleri devam ediyor. Mobil fırınımızın yanındaki mobil aşevimizde de Kayserili iş adamlarımızın destekleriyle depremzede kardeşlerimize 3 öğün sıcak yemek veriyoruz. Herkesin kesesine bereket. Kayseri, yine üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır ve yapmaya da devam ediyor. Burada yapılan hizmetlere yönelik depremzede kardeşlerimiz  dualar ederek, teşekkürlerini ve memnuniyetlerini gösteriyorlar. Yeri geldiği zaman imkanı ne var ise onu paylaşmasını bilen ve destek veren Kayserili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.”

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ve son yaralar sarılana kadar deprem bölgelerinde çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”