Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası

Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde halı saha maçında kardeşine faul yaptığı gerekçesiyle tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası verildi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık O.Ç ile tutuksuz sanık F.Ç ile ölen Eren K.’nın yakınları ve taraf avukatları katıldı. Tutuklu sanık O.Ç. ifadesinde öldürme kastının olmadığını söyledi. Ölen Eren K’nın yakınları ise sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti yargılama sonucunda; tutuklu sanık O.Ç.'nin, 'Kasten öldürme' suçundan önce müebbet hapis cezasına çarptırdı, sonra indirim uygulayarak 18 yıla düşürdü ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. Tutuksuz sanık F.Ç.'nin ise, beraatine karar verildi.
23 Mayıs 2022 tarihinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Anbar Mahallesi Yalova Sokak'ta halı saha maçında iddiaya göre F.Ç. ile kendisine faul yapan E.K. arasında kavga çıktı. Maçın ardından E.K.'nin ikametine gelen E.Ç.'nin ağabeyi O.Ç., E.K.'ye pompalı tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet etmesi ile ağır yaralanan E.K., kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan O.Ç.'yi ve kavgaya karıştığı tespit edilen kardeşi F.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan ağabey O.Ç. tutuklanırken, kardeşi F.Ç.'ye ise ev hapsi verildi.


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı