KASKİ’DEN ÖZVATAN’A 2 MİLYONLUK YATIRIM

KASKİ’DEN ÖZVATAN’A 2 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 2021 yılında Özvatan ilçesinde 2 milyon 106 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkânlarını seferber ediyor ve büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Özvatan ilçesine 2021 yılında atık su arıtma tesisinden hat imalatlarına, yeni içme suyu depolarının yapımından sondaj kuyularının açılmasına kadar birçok önemli proje sayesinde 2 milyon 106 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirildi.

Çözüm odaklı projeler kapsamında Cumhuriyet, Alparslan, Bahçelievler, Kavaklı, Kale, Küpeli, Kermelik, Taşlık, Aşağı Boğaziçi ve Güney Mahallelerinde 2.468 metre içme suyu, 1.282 metre kanalizasyon hattı imalatı yapıldı.                          

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlıklı işleyen altyapıların gelişmiş kentlerin olmazsa olmazı olduğunu bildiklerini belirterek, bu doğrultuda hazırlanan projelerin sırasıyla hayata geçirildiğinin altını çizip ‘Sağlam altyapı, sağlam gelecek’ anlayışıyla Kayseri’nin geleceğini inşa etmeye çalıştıklarını vurgulayarak  şunları kaydetti “KASKİ’miz aracılığıyla hayata geçirdiğimiz projelerimizi geleceğe dönük planlayarak 16 ilçemizde içme suyu, kanalizasyon, atık su altyapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Kayseri’mizin geleceğine ışık tutacak yeni projeler üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyor ve geleceğimiz olan suyumuzu korumak için de mücadele ediyoruz. Sağlam ve modern altyapı için 2022 yılında da yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.”                                                           

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi