KAYSERİ MUTFAĞI YEMEK YARIŞMASI

KAYSERİ MUTFAĞI YEMEK YARIŞMASI

KAYSERİ PARK´TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ?

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi sponsorluğunda "Geçmişten Günümüze Kayseri Mutfağı Yemek Yarışması" organize edildi.
Zengin marka karmasının yanı sıra yapmış olduğu kampanya ve etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen ?Geçmişten Günümüze Kayseri Mutfağı Yemek Yarışması´ na ev sahipliği yapacak.
26 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00´da başlayacak olan yarışma programı; Başlangıç, Ana Yemek ve Tatlı olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleştirilecek. Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay´ın katılımı ile gerçekleşecek olan yarışma programının finalinde her kategoride ilk 3´e giren katılımcılar hediyelerin sahibi olacak. Bir katılımcının bir kategoride yarışacağı yemek yarışması sonunda; başlangıç kategorisinin birincisi Novotel Zeytinburnu Oteli´nde, ana yemek kategorisinin birincisi Novotel Bosphorus Oteli´nde, tatlı kategorisinin birincisi de Conrad İstanbul Oteli´nde 2 gece 2 kişi, THY ulaşımı dahil İstanbul tatili kazanacak. Başlangıç kategorisinin ikincisi Novotel Kayseri Oteli´nde, ana yemek kategorisinin ikincisi İbis Hotel Kayseri´de, tatlı kategorisinin ikincisi de Hilton Kayseri Oteli´nde 1 gece 2 kişi, oda kahvaltısı ve akşam yemeği dahil konaklama kazanacak. Kategorilerin üçüncüleri ise yine aynı otellerde 4 kişilik iftar yemeği kazanmış olacaklar.
Yarışma programının sonunda, Tuğba Özay sevilen şarkılarını seslendirerek, Kayseri Park misafirlerine unutulmaz bir gün yaşatacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor