KAYSERİ ŞEKER´DEN

KAYSERİ ŞEKER´DEN

ADALET BAKANI BOZDAĞ´A YÜZ YILIN ZAFERİ 15 TEMMUZ TABLOSU .

Kayseri Şeker tarafından Boğazlıyan Şeker Fabrikasında düzenlenen Çiftçi eğitim seminerine katılan Adalet Başkanı Bekir Bozdağ´a Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından 15 Temmuz zaferi tablosu hediye edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 15 Temmuz gecesi başlatılan ihanet girişimine ilişkin olarak ?Bunlar gelip geçicidir ama siz kalıcısınız. El ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Bunlara haddini en kısa zamanda inşallah bildireceğiz. Herkesi, şehirlerinin meydanlarına davet ediyorum, havalimanlarına davet ediyorum.? Sözleri ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ´ın 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece mecliste yaptığı tarihi konuşmada "Meclis kapanmamalı, yapacağımız şey burada ölmektir" dediği anları konu alan ve Ülkemiz tarihinde önemli bir dönemece imza atan Yüz yılın ihaneti, Yüz yılın zaferi 15 Temmuz tablosu Başkan Akay tarafından ? Sayın Bakanımızın yiğitliğini, cesaretini en iyi ifade edeceğini düşündüğümüz çalışma olarak takdim edilmesi Bakan Bozdağ´ı çok duygulandırdı.
Kayseri Şeker tarafından Boğazlıyan Şeker Fabrikasında düzenlenen çiftçi eğitim seminerine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Türkiye büyük bir felaketten kurtuldu. Yanı başımızda Suriye ve Irak´ta devam eden savaş, Türkiye´nin içindeki terör, başka güçlerin Türkiye üzerindeki planları, bu coğrafyada bizim daima güçlü daima refah içerisinde olmamızı zorunlu kılıyor. Güçlü olmamız için istikrar şart, güçlü iktidar şart. Güçlü olmamız için Türkiye´nin sisteminin saat gibi işleyen sağlıklı bir hükümet sistemi olması şart." diye konuştu.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Bölgedeki tarımsal faaliyetlerin de önemine dikkat çektiği konuşmasında; Boğazlıyan iç Anadolu´muzun Adanasıdır, Bursa´sıdır, İzmir´idir. Buradaki imkanlar neredeyse oralardaki imkanlara denk imkanlardır. Türkiye´deki Şeker pancarı ve Buğday üretiminin büyük bir kısma Boğazlıyan, Sarıkaya, Çandır, Yenifakılı ve Yenipazar bölgelerimizden karşılanmaktadır. Yozgat Türkiye´de en çok şeker pancarı üreten yerlerin başında geliyor. Kayseri ve Boğazlıyan Şeker in gerçekten çok zor günlerden geçerek buraya geldiğini biliyoruz. Ben buranın yaşadığı sıkıntıları yakinen bilen bir kardeşinizim. Kayseri şeker ve Boğazlıyan Şeker Şimdi daha iyi bir noktada eminim ki yarını daha iyi bir noktada olacaktır dedi.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ´ın Kayseri Şeker tarafından düzenlenen Çiftçi eğitim seminerlerine teşrifinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiftçinin malı olan kuruluşumuza ve bölge çiftçimize sahip çıkan ve sorunları ile yakından ilgilendiğini ortaya koyan Sayın Bakanımıza ve bu toplantımıza katılan değerli protokole teşekkürlerimizi sunarken, çiftçilerimize de bereketli, kazasız belasız bir kampanya idrak etmeleri temennimi iletiyorum dedi.
Başkan Akay; Pancar Sökümü ve tesellümü hakkında yapılan çalışmaları anlattığı konuşmasının sonrasında Kayseri Şeker´in %10 luk hissesinin Varlık fonuna devrolunması ile ilgili olarak Varlık fonu Kayseri Şeker´in gücüne güç katmıştır. dedi. Başkan Akay Çiftçilere hitaben bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalardan memnun olup olmadıklarını sordu ve tüm çiftçiler yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve göreve devam etmelerini talep ettiler.
Boğazlıyan´daki çiftçi eğitim Toplantısı; Adalet Bakan Bekir Bozdağ ile birlikte Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Akparti İl Başkan´ı Harun Lekesiz, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan Belediye Başkan´ı Hamdi Erdal, Belde Belediye Başkanları, AK parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, STK Başkanları ve yöneticileri, muhtarlar, çok sayıda Kadın ve Erkek çiftçinin katılımı yanında Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve denetim kurulu üyeleri tam kadro katıldığı tarihi bir toplantı olarak gerçekleşti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor