KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI  İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Ülkü Ocakları mübarek Ramazan ayında düzenledikleri iftar programında davetliler ve eşleri bir araya gelerek hasret giderdi.

Kayseri Ülkü Ocakları mübarek Ramazan ayında düzenledikleri iftar programında davetliler ve eşleri bir araya gelerek hasret giderdi.

Kayseri Ülkü Ocakları´nın düzenlemiş olduğu iftar programına, MHP MYK üyesi Serap Şule Kalın, MHP İl Başkanı Serkan Tok, Taşmedreseli Ülkücüler Başkanı Mustafa Karatoprak, Ülkücü Şehitlerin aileleri, İl Ocak yöneticileri ve aileleri, ilçe Ocak başkanları ve aileleri ile geçmiş dönem İl Ocak Başkanları ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak; ?Birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu düzenlediğimiz her programda dile getiriyoruz. Bu yüzden bizleri kırmayıp, davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ülkücü hareket 60 yıllık köklü bir geçmişi olan merhum Başbuğ Alparslan Türkeş´in kurmuş olduğu kutlu bir ocaktır. Bizler bugün bu davanın bayrak taşıyıcıları, bekçileriyiz. Ülkücü hareket hiçbir zaman yılmayacak yıkılmayacaktır. Bir arada olduğumuz sürece her türlü engeli önümüzden kaldıracağımıza şüphem yoktur? diye konuştu. Başkan Çolak konuşmasının ardından eski il ocak başkanlarını sahneye davet ederek birlik mesajı verdi ve hatıra fotoğrafı çekindi.

Davetliler ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Çolak, tek tek masaları gezerek görevde bulunan yöneticilerin ailesine göstermiş olduğu fedakarlıktan ötürü teşekkür etti. Programda son olarak Kayseri Ülkü Ocakları yönetimine İl Başkanı Volkan Çolak´ın plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı