KAYSERİ YÜKSEK ÖĞRENİM VE YARDIM VAKFI

KAYSERİ YÜKSEK ÖĞRENİM VE YARDIM VAKFI

2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ ...

Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nde yapıldı.
Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu´nda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.Vakıf üyelerinin teklifiyle Divan Başkanlığına Yalçın Besceli,Katip Üyeliklerine de Mustafa Kükürtçüoğlu ve Mete Eralemdar seçildi. Divan Heyetinin seçilmesiyle gündem maddelerine geçildi.
Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar,genel kurulda yaptığı konuşmada Vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kurucu vakıf olarak, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nin her yıl olduğu gibi bu yılda maddi ve manevi olarak desteklendiğini, desteklenmeye devam edileceğini belirten Mustafa Nevzat Özhamurkar şunları kaydetti? ?Vakfımız bütün nakdi gelirlerini kira gelirinden sağlanmaktadır. Bu yılki faaliyetlerimizin büyük kısmını Üniversite kampüs alanındaki çalışmalar oluşturmuştur. Kampüs alanının alt yapı çalışmalarının tamamı bitmiştir. Vakfımıza ait olan arsa hiçbir bedel almadan tapusu Üniversiteye devredilmiştir. Yeni hayırseverlerin yapmakta olduğu binaların tamamı bitmiş olup, Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi ile Diş Hekimliği Fakültesi binasının yapımı İbrahimÖzbıyık ve Bekir Özbıyık ailesi üstlenmiş olup kaba inşaatı bitmiştir.? dedi.Üniversiteye katkıda bulunanlara ve her türlü desteği veren idari ve mülki amirlere teşekkür eden Mustafa Nevzat Özhamurkar, ?Bu memlekete vatan ve millet aşkıyla dolu, Cumhuriyet ilkelerine bağlı nesiller yetiştirecek olan Üniversitemizin daha iyi şartlara sahip olması için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz?
NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney´degenel kurulda yaptığı konuşmada Vakıf üyelerine üniversite hakkında bilgiler verdi. Rektörlüğe bağlı olarak 7 fakülte, 3 enstitü ve 1 meslek yüksek okulu bulunduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, ?Şuan itibarıyla 12 bölümümüzde lisans seviyesinde ve 2 anabilim dalında da yüksek lisans seviyesinde eğitim öğretim faaliyetleri devam etmektedir. 174´ü yüksek lisans seviyesinde olmak üzere 3 bin 418 öğrencimiz bulunmaktadır. Eğitim alanlarımız günümüzün en modern eğitim araçlarıyla, laboratuvarlarıyla donatılmıştır. Sağlıklı, güvenli, konforlu ve temiz bir ortamda öğrencilerimize beslenme, barınma ve etkin bir şekilde ders çalışma imkanı oluşturulmuştur? değerlendirmesinde bulundu?
Genel kurulda yapılan seçimde ise Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mustafa Nevzat Özhamurkar, Nurettin Özgen, Suat Altmışyedioğlu, Gönen Gürler, Hüseyin Mercan, Mahmut Özbıyık, Ertuğrul Büyüknalbant, Sadullah Çetin ve Ali Rıza Hasoğlu oy birliği ile seçildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”