KAYSERİ´DE 601 TRAFİK KAZASINDA

KAYSERİ´DE 601 TRAFİK KAZASINDA

444 KİŞİ YARALANDI

Kayseri´de bir ay içinde meydana gelen 601 trafik kazasında 444 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda, 32 bin 213 araç kontrol edildi. Eksikliği görülen 8 bin 693 araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildi. Alkollü araç kullanmaktan ve 100 Ceza Puanını doldurmaktan 113 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. 386 araç çeşitli suçlardan trafikten men edildi.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde 201´i yaralanmalı ve 288´ i maddi hasarlı olmak üzere toplam 489 adet trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 303 kişi yaralandı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü´nün sorumluluk alanında ise trafik denetimlerinde kontrol edilen 44 bin 171 araçtan eksiği veya kural ihlali tespit edilen 7 bin 848 araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildi. Alkollü araç kullanmaktan ve 100 Ceza Puanını doldurmaktan 11 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. 550 araç çeşitli suçlardan trafikten men edildi.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde 43´ü yaralanmalı ve 38´i maddi hasarlı olmak üzere toplam 81 adet trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 100 kişi yaralandı.

İlçe merkezlerinde ise 6 bin 539 araç kontrol edildi, eksiği ve kural ihlali tespit edilen 697 araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildi. Alkollü araç kullanmaktan ve 100 Ceza Puanını doldurmaktan 11 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. 83 araç çeşitli suçlardan trafikten men edildi.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde 20´si yaralanmalı ve 11´i maddi hasarlı olmak üzere toplam 31 kaza meydana geldi. Kazalarda 41 kişi yaralandı.


Haber Kaynak : İHA

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı