KAYSERİ'DEN TERÖRE ORTAK TEPKİ

KAYSERİ

13 Türk vatandaşının PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesinin ardından Kayseri tek yürek oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Vali Şehmus Günaydın başta olmak üzere teröre ortak tepki gösterildi.

Vali Şehmus Günaydın Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 13 sivil vatandaşı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hain terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerimize ve aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 13 Türk vatandaşının terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak” mesajı verdi. Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:  Irak'ın Gara bölgesindeki bir mağarada 13 Türk vatandaşımız hain terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Milletimizin başı sağ olsun.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, terör örgütünü lanetleyerek, “Gara’da hain terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine de baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Ordumuz içerde ve dışarda bu alçaklara ve destekçilerine karşı verdiği amansız mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de , “Irak’ın Gara bölgesinde PKK tarafından kaçırılarak rehin tutulurken Şehit  edilen 13 Türk vatandaşımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Kahrolsun PKK” dedi.

MHP Milletvekili Baki Ersoy da “Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü tarafından kalleşçe vurularak Şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun.  Milletimizin başı sağolsun” paylaşımı yaptı. 
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, “Kahrolsun PKK” paylaşımı yaparak,  şu ifadeleri kullandı: “Gara‘da PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşımıza ve Pençe-Kartal-2 operasyonunda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve Türk Milleti’nin başı sağ olsun...Kahrolsun PKK” 
CHP Milletvekili Çetin Arık da, “Hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 sivil yurttaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, terörü ve destek verenleri lanetliyorum” diye konuştu.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, "Hain terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum.Terörle mücadelede Rabb’im ülkemizin ve askerlerimizin yardımcısı olsun" dedi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı