KAYSERİSPOR,

KAYSERİSPOR,

OSMANLI MAÇINA ODAKLANDI ANTRENMANLAR BASINA KAPALI ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yarın oynayacağı Osmanlıspor maçına odaklandı. Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanları basına kapalı olarak gerçekleştiriyor.

Spor Toto Süper Lig´de 25.haftada Gaziantepspor ardından da Antalyaspor ve Türkiye Kupası´nda Fenerbahçe´ye 3-0´lık skor ile mağlup olan Kayserispor, 27.hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´u konuk edecek.

Türkiye Kupası´nda oynadığı Fenerbahçe maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden devam eden Kayserispor, antrenmanlarını basına kapalı olarak gerçekleştiriyor. Sarı-kırmızılı ekip, cuma günü Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretin gerçekleştirdiği antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. İlk bölümü pas organizasyonları ile geçen antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile devam ettim. Teknik Direktör Sergen Yalçın, çift kale maçta istediklerini yapamayan futbolcuları sık sık uyardı. Antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Yalçın, ?Artık çok önemli haftalara geldi. Bundan sonra kayıp yaşama lüksümüz yok. Osmanlıspor´u yenelim ve yeniden çıkışa geçelim´ dedi.

Kayserispor-Osmanlıspor karşılaşması, yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Mete Kalkavan, Esat Sancaktar ve Süleyman Özay Hakem üçlüsü görev yapacak. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı