KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL

?KAYSERİSPOR YILIN EN ÖNEMLİ MAÇINA ÇIKACAK? ...

Kayserispor´da Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları devam ederken, sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Mesut Bakkal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ?Kayserispor, yılın en önemli maçına çıkacak. İnanılmaz derecede taraftar desteğine ihtiyacımız var´ dedi.
Ligin 31.haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Kadir Has Tesisleri´nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdüren Kayserispor´da, Teknik Direktör Mesut Bakkal, idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Trabzonspor maçını iyi bir oyun ve skorla atlattıklarını söyleyen Bakkal, artık ligde son viraja girildiğini vurguladı. Bakkal, Atiker Konyaspor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak, şunları söyledi:
?Taraftarımızı, ligin bitmediğini hatırlatarak maça davet ediyorum. Yarın Kayserispor bu yılın en önemli maçına çıkacak. Bunun için de inanılmaz derecede taraftar desteğine ihtiyacımız var. Maç günü işi olan işini, dükkanı olan dükkanını bırakıp maça gelmeli. Büyük bir coşkuyla bu karşılaşmayı oynamamız gerekiyor. İki haftadır iyi oynayan, pozisyon üreten bir takım var. Bu takıma destek verilmeli.?
Teknik direktör Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koordinasyonlu ısınma ile başlarken, fitness ve koordinatif sürat çalışması ve son bölümde dar alanda 5´e 5 oyun ile sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Haber: Şevket Tekin


Haber Kaynak : İHA

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı