Kayserispor’da gözler transferde

Kayserispor’da gözler transferde

Karaman, “Yeni transferler olacak”

Yukatel Kayserispor’da gözler transferde. Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Yeni transferler olacak” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, takımı güçlendirmek ve eksik mevkilere transfer yapmak için çalışmaları sürdürüyor.

İlk olarak Andrea Bertolacci ile anlaşma sağlayan temsilcimiz, Mateo Musacchio ile görüşmelerini devam ettiriyor. Sarı-kırmızılı ekip, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, şöyle dedi: “Transferin tek yetkilisi Berna başkan. 1 oyuncu transfer ettik. O da bugün burada ve bizimle beraber antrenmanlara devam edecek. Fakat başkan ve yönetim kuruluyla yaptığımız istişareler ve bölgelerdeki belirlenecek oyuncular ile alışmalar devam ediyor. Nasıl ki Bertolacci çok önemli bir transfer ise, bildik oyuncular ile yüzde 100 takıma katkı yapacak oyuncularla yola devam etmek Kayserispor'un hayrınadır. Ekonomik olarak bu kulübün ayakta kalmasın için başkanlık makamı her şeyi yapıyor. Oyuncuların transfer taksitleri ödeniyor. Oyuncuların maaşları ödeniyor. Oyuncuların primleri ödeniyor. Ekonominin futbolda son derece sıkıntı yaşadığı bir dönemde buralarda başarılı olmak kolay değil. Bunlarla birlikte de transferin bitmesi gerekiyor. Berna Hanım’ın omuzunda büyük bir yük var. Fakat bunu başarı ile geçeceğine inanıyorum. Herhangi bir transfer olduğu zaman kendisi gerekli açıklamaları yapar. Teknik adamların transferlerle ilgili yorum getirmesi eskide kaldı. Bu iş biraz daha profesyonelleşti. Transferler olacak. Herkes sabırlı olsun.”


Haber Kaynak : İHA

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı