Kayserispor’da oyuncuların gözü kupada

Kayserispor’da oyuncuların gözü kupada

14 yılın ardından kupayı Kayseri’ye getirmek istiyorlar

Kayserispor’da Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkları sürerken, futbolculardan Mustafa Pektemek, Mame Thiam ve Uğur Demirok, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak şehre getirmek istediklerini söylediler.

Kayserispor, ligin 37. haftasında sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Perşembe günü yapılan antrenman öncesi oyuncular Mustafa Pektemek, Thiam ve Uğur Demirok açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan golcü oyuncu Mustafa Pektemek, şöyle dedi: “Zor bir yoldan geldik. Kupa serüveninde sonuna kadar geldik. Sırada sadece bir maç kaldı. İnşallah ikinci kez çıktığımız finalde ikinci kez kupayı Kayseri’ye getirebiliriz. Tıpkı son maçta olduğu gibi bunun için elimizden geleni yapacağız. Sivasspor da en az bizim kadar kupayı isteyecektir. Biz elimizden geleni yapacağız. Kendimize güveniyoruz. İnşallah son aşamayı da geçip kupayı buraya getiririz ve bu sevinci beraber yaşarız” dedi.

Kayserispor’un Senegalli yıldızı Mame Thiam ise şunları kaydetti: “Bizim için zorlu bir yolculuktu. Bu süreçte önemli maçlar oynadık. Yarı finali de kazanıp finale adımızı yazdırdık. Şu an için hiçbir şey bitmiş değil. ‘Hedefimize ulaştık’ diyemeyiz. Çünkü bizim mantalitemiz bu kupayı kazanmaktır. Bu her şeyden önce bir derbi maçı. Sivasspor çok iyi bir rakip. Bu sene içerisinde de kendileriyle oynadık. Tanıyoruz. Nasıl bir takım olduklarını biliyoruz. Finalde de başarılı olup kazanmak istiyoruz.”

Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Kupayı bu şehre getirmek istiyoruz diyen

kaptan Uğur Demirok ise şunları söyledi: “2008’de alınan bir kupa var. O kupayı girişte sergiliyoruz. Onun yanına 14 yıl sonra bir kupa koymak istiyoruz. Kayserispor camiasının, şehrin ve taraftarın bu kupayı hak ettiğini düşünüyorum. Çok zorlu bir periyottan geldik. Bunun bilincindeyiz. Finalinde bilincindeyiz. Sivasspor da Anadolu’nun bir takımı. Güzel bir maç olacağını ve güzel bir eşleşme olduğunu düşünüyorum. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Kupayı bu şehre getirmek istiyoruz.”


Haber Kaynak : İHA

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’