KAYÜ aşçılık programı öğrencileri, Mersin’den ödülle döndü

KAYÜ aşçılık programı öğrencileri, Mersin’den ödülle döndü

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Gastrofest’ten ödülle döndü. KAYÜ Aşçılık Programı öğrencileri, yemek yarışmalarından birincilik ve üçüncülük ödülü aldı.

Mersin Gastrofest’e 40 ilden şefler, 5 üniversiteden öğrenciler ve lise öğrencileri katıldı. Gastrofest çerçevesinde yapılan üniversiteler arası ana yemek yarışmasında ise KAYÜ Develi Hüseyin Şahin Aşçılık Programı öğrencilerinden Laila Çiçek ve Habibe Eda Taş klasman birincisi olarak kupa ve altın madalya, Merve Işık ve Havva Göynük ise klasman üçüncüsü olarak altın madalya kazandı.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mersin’den ödülle dönen aşçılık programı öğrencilerini ve öğretim elemanlarını kutladı ve başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”