KAYÜ ile ORAN Kalkınma Ajansı arasında destek sözleşmesi imzalandı

KAYÜ ile ORAN Kalkınma Ajansı arasında destek sözleşmesi imzalandı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ile ORAN Kalkınma Ajansı arasında “Geleneksel Değerleri Modern Çağa Uyarlamak: Coğrafi İşaret ve Patent Alma Eğitimlerine” yönelik destek sözleşmesi imzalandı.
Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen destek sözleşmesi imza törenine; Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Lütfi Şahin ile ilgililer katıldı.
İmza töreninde yapılan konuşmalarda ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Lütfi Şahin, imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise yaptığı konuşmada, “Biz, ORAN Kalkınma Ajansı ile bölgesel kalkınmaya yönelik toplumsal fayda oluşturacak güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu manada emeğe geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ORAN Kalkınma Ajansına da sizin nezdinizde projelerimize ve araştırmacılarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu tip çalışmalar şehrimize, ülkemize hayırlı olsun. Buradan çıkacak bilgi birikimi öğrencilerimizin daha nitelikli yetişmesine katkı sağlayacaktır” dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Lütfi Şahin, Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin MYO öğretim elemanlarının “Geleneksel Değerleri Modern Çağa Uyarlamak: Coğrafi İşaret ve Patent Alma Eğitimleri” konulu projelerinin ORAN Kalkınma Ajansı’nın 2023 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmesine yönelik sözleşmeye imza attı.

Mimarsinan OSB yönetiminden ziyaret
Öte yandan, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı başkanlığındaki OSB heyeti, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”