KCETAŞ

KCETAŞ

TÜKETİCİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRIYOR ...

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. tüketici memnuniyetini artırmak için daha önce başlatmış olduğu ilçe programlarına AKKIŞLA İlçesi ile devam etti. KCETAŞ ?tan yapılan açıklamada yöneticilerinin Akkışla Kaymakamı, Belediye Başkanı ve muhtarlarla bir araya gelinerek görüş alışverişinde bulunulduğunu bildirildi.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

Enerji dolu programlara Akkışla ilçesi ile devam edildi ve ilk olarak ilçe kaymakamı İhsan Emre Aydın makamında ziyaret edildi. Ziyaret esnasından ilçe çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı. Kaymakam Aydın ise ilçede elektrik konusunda herhangi büyük çaplı bir sıkıntılarının olmadığını belirterek yapılan çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

Daha sonra  Belediye Başkanı Ali Ergül ziyaret edildi ve müşterek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretler akabinde Akkışla İlçesinin 14 Mahalle Muhtarlarıyla KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan, Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Tüketici Hizmetleri Müdürü Tarık Topaç, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş, Akkışla-Sarıoğlan İşletme Şefi Ali Kılıç ile 14 Mahallenin Muhtarının yanı sıra, TEDAŞ Kayseri Bölge Müdürü Deniz Koca da katıldı. Yapılan toplantıda mahallelerin sorunları ve talepleri ele alındı ve ilgili talep ve sorunların mevzuattaki yeri hakkında detaylı şekilde bilgi aktarıldı.

KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan yaptığı açıklamada;  Şirket olarak her zaman muhtarlarla irtibat halinde olduklarını belirterek, memnuniyeti artırma ve talepleri yerinde dinlemek adına bu tür programlara tüm ilçelerde hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Özkan, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkürlerini iletti ve tüketicilerin her türlü talep, şikayet ve öneriler için 444 7 186´yı arayabileceklerini, www.kcetas.com.tr ?den online bildirim yapabileceklerini ve cagri.merkezi@kcetas.com.tr den KCETAŞ ´a 7 gün 24 saat ulaşabileceklerini söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ