Kepsaş Zirvede

Kepsaş Zirvede

Kayseri Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi – Kepsaş Ekonomist Dergisi’nin açıkladığı Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasında on beşinci, Kayseri de ise birinci oldu.

Kısa adı KEPSAŞ olan Kayseri Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi  EPDK tarafından belirlenen düzenlemeye tabi perakende satış tarifesi üzerinden elektrik satışı yaparken, bu kapsamda görevli tedarik şirketi statüsü ile Kayseri ve civarında 700.000’den fazla müşteriye elektrik perakende satış hizmeti; görevli tedarik şirketi lisansı uyarınca ülke çapındaki serbest tüketicilere de toptan ve perakende elektrik satışı yapıyor. Ayrıca Ankara ve İstanbul şubeleri ile Türkiye genelindeki serbest tüketici niteliğine haiz müşteriler için de faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Kayseri Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi; ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi ve ISO 10002 müşteri memnuniyeti yönetim sistemi belgelerine de sahip.

Sosyal sorumluluk projelerinin de bilincinde olan KEPSAŞ, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokoller kapsamında il, ilçe ve köylerde ilkokul öğrencilerine “enerji tasarrufu” temalı eğitimler ile resim yarışmaları düzenlerken Erciyes Üniversitesi Kan Merkezinin daimi kan bağışçıları listesinde de yer alan KEPSAŞ çalışanları, duyarlı yaklaşımlarıyla kampanyaya destek veriyor.

Köklü geçmişinden gelen tecrübesi ile müşterilerini, çalışanlarını ve iş ortaklarını ortak payda da buluşturan Kayseri Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi; yatırımları, geniş hizmet ağı ve maksimum müşteri memnuniyeti hedefleriyle sektörün lideri olma yolunda hizmetlerine 7/24 devam ediyor. Bunun karşılığında ekonomist dergisinin açıkladığı Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasında on beşinci, Kayseri de ise birinci olarak zirvede olmanın gururunu yaşıyor.

KEPSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yıldız bu önemli başarıyı değerlendirdiği açıklamasında “Şirketimizi başarıya taşıyan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. KEPSAŞ; edindiği birikim ve tecrübeyi kullanarak, nitelikli ekibi ve şeffaf fiyat politikasıyla, tüm tüketicilere kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmeti vermeyi görev edinmiştir. KEPSAŞ, sadece tüketicilerinin enerji giderlerini azaltmayı değil, enerji tasarrufuna yönelik bilgilendirici projelerle de ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. KEPSAŞ, müşteri memnuniyetini temel alan hizmet anlayışı, sürekliliği hedefleyen kaliteli yönetim politikası, teknolojiye açık ve yenilikçi üretim dinamizmi ve çevre duyarlılığı ile sektöründe gelişime öncülük eden, elektrik enerjisinin lider tedarik şirketi olmayı vizyon edinmiştir. Şirketimizi 2022 yılında Anadolunun en büyük 500 şirketi arasında on beşinci Kayseri’de birinciliğe taşıyarak onurlandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı .

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti