KIRMIZI BÜLTEN İLE ARANIYORDU 3 YIL SONRA TESLİM OLDU

KIRMIZI BÜLTEN İLE ARANIYORDU 3 YIL SONRA TESLİM OLDU

2018 yılında aracıyla sıkıştırdığı otomobilin kaza yapması 7 kişinin ölümüne neden olan ve Gürcistan’a kaçtığı için kırmızı bültenle aranan sürücü Adanan Ö.  3 yıl sonra teslim oldu.

Kayseri'de, 2018 yılında aracıyla sıkıştırdığı otomobilin kaza yapması sonucu aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan Adnan Ö., 30 Nisan'da Gürcistan'dan Artvin'e gelerek olaydan 1131 gün sonra  polise teslim oldu.

'Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan A.Ö.'in talimatla ifadesi alındı.

İfadesinde, kaza günü hızının 100 kilometre olduğunu iddia eden Adnan Ö.  "Sola manevra yapmak zorunda kaldım. Şerit ihlali yapmadan aracı topladım. Aracım hafif şekilde diğer araca sürttü. Refüje çarptım. Kaza bu şekilde meydana geldi. Hızım 100 kilometre civarındaydı. Kaza sonrası panik yaptım ve kaçtım. Çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

Özdemir, Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Hatırlanacağı üzere söz konusu kaza 25 Mart 2018 günü saat 23.00 sıralarında, merkez Kocasinan ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Nalçik Bulvarı'nda yaşandı. Malatya'dan, Kayseri yönüne giden Mehmet Üzüm yönetimindeki 38 E 4730 plakalı otomobil, Adnan Ö.'in kullandığı 38 KY 432 plakalı otomobilin sıkıştırması sonucu karşı yönden gelen, Malatya'ya cenaze götüren 41 BD 308 plakalı ambulansla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü 36 yaşındaki  Mehmet  ile yanındaki eşi 29 yaşınaki Zehra , çocukları 6 yaşındaki Safiye Nur, 8 yaşındaki Hamza, kardeşleri 29 yaşındaki Mustafa  ve 27 yaşındaki Soner ile 20 yaşındaki Kader Üzüm hayatını kaybetmişti.


Haber Kaynak : İHA

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı