KKTC’li Bakan Kayseri’ye övgüler yağdırdı

KKTC’li Bakan Kayseri’ye övgüler yağdırdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından Ulaşım A.Ş. önceki Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu onuruna tertiplenen veda yemeğine iştirak eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı Kayseri’deki belediyecilik çalışmalarına tam not vererek  “Sizleri tebrik ediyorum. Belediyecilikte çağ atlamışsınız” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde Talas Erguvan Restoran’da gerçekleştirilen  yemeğe KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ulaşım A.Ş. önceki dönem Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve daire başkanları ile genel müdürler katıldı.       

Başkan Büyükkılıç yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizerek şunları kaydetti  “Feyzullah Beyin gerçekten hem uyumlu kişiliği, hem bilgisi, deneyimi, birikimi bizler için vazgeçilmezdir. Her ne kadar fiziken emekli olsa da bu özelliklerinden her zaman yararlanacağımıza inanıyorum, yetiştirdiği ekip de kendisinin ekibi”                       

Sözlerinin devamında Kayseri’de önemli bir ulaşım ağı olduğuna dikkat çeken  Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü  “Bizi seven, güvenen, seçen, 1,5 milyon Kayserili kardeşlerimize her alanda hem konforlu hizmet vermek hem de rahatını sağlamak niyetinde çalışma yapıyoruz. Kayseri’mizde hem tramvay raylı sistem, hem özel halk otobüslerimiz, hem belediyelerimizin otobüsü hem de bisikletlerimiz ile güçlü bir ulaşım ağımız var. Merkezde ulaşım açısından çalışmalar yapılırken, taşra boyutuna da fırsat verilerek çalışmalar yapıyoruz. En önemli gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve dayanışmamızdır”                                                                

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Kıbrıs’ta kaos içerisindeki ulaşım sistemlerine katkılarda bulunacak çalışmalar yaptığını hatırlatarak şunları kaydetti  “Sizleri tebrik ediyorum. Belediyecilikte çağ atlamışsınız. Biz de KKTC’de belediyeler, yerel yönetimler reformu yapmak istiyoruz. O konuda başkanımdan yardım istedim, Kayseri tecrübeleri, bilgi ve birikimleri çok önemli. Bundan sonraki süreçte bu işbirliğimiz devam eder. Allah sizlerden razı olsun”                              

Onuruna veda yemeği gerçekleştirilen Ulaşım A.Ş. önceki dönem Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, görev süresince Kayseri Ulaşım A.Ş. olarak 16 farklı ilde hizmet verdiklerini, bu tecrübelerin Kıbrıs’a taşındığını, Kayseri’de önemli bir birikim olduğunu anlattı. Gündoğdu, 17 yıl Kayseri için emek verdiğini, yapılan çalışmaların uluslararası boyuta taşındığını belirterek, yine bu birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni etti.                                                         

Program sonunda, Gündoğdu’ya görev süresince verdiği emeklerden dolayı teşekkür plaketi ile hediye takdim edildi.                                                                    


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”