KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR:

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR:

?KENTSEL DÖNÜŞÜMDE PROSEDÜR BİTTİ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşümde Kocasinan´ın büyük ilerleme sağladığını vurgulayarak, Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Çolakbayrakdar, ?Kentsel dönüşüm noktasında işin prosedür kısmı tamamlanmış durumdadır. Kentsel dönüşüm planlama aşaması tamamlanmış durumdadır? dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Birçok noktada mahallelerimizde vatandaş anlaşmalarına devam ediyoruz. Kentsel dönüşüm de bizim de yürümüş olduğumuz vatandaş anlaşmaları var, müteahhitlerin de yürütmüş olduğu vatandaşlar anlaşmaları var. Allah nasip ederse bayramdan sonra bir temel atma programımız olacak. Seyrani de bu ateşin yanmaya başladığını göreceğiz. İlk kıvılcım orada çakılacak ve Seyrani mahallesinin birkaç noktasında kentsel dönüşümün başladığını göreceğiz. Bu başlangıç ve motivasyon ile birlikte arkası daha da hızlı gelir diye tahmin ediyoruz. Bunun yanında Ziya Gökalp mahallesinde yeni başladığımız bir kentsel dönüşüm projesi vardı. Yaklaşık 6 aydır emek verdiğimiz bir bölgemiz ama orada iyi bir noktaya geldik. Bayramdan sonra temel atmayı planladığımız yerlerden bir tanesi de Ziya Gökalp mahallesidir? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, "Ramazan boyunca bizim mahallelerimizde çocuklarımızla bir programımız vardı. Geleneksel oyunlarımızı canlandırdık. Gençlerimize ve çocuklarımıza bunların örneklerini verdik. Hacivat, Karagöz ve meddah gibi geleneksel oyunlarımızın canlandırılması noktasında semt konaklarımızda, değişik mahallelerimizde ki değişik bölgelerde programlar yaptık. Onlarla mahalle sakinlerimizi ve çocuklarımızı buluşturduk. Malum hain saldırıdan sonra biz bu programlarımızı kestik ve devam ettirmedik. Bütün hemşerilerimize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum. Geçmiş Ramazan Bayramları mübarek olsun. Ramazan´da kazanmış olduğumuz güzel kazanımları Ramazan´dan sonrada devam ettirmeyi diliyorum. Bugün bu ortamları bize sağlayan, huzur içerisinde Ramazan´ı geçirmemizi ve bayram yapmamızı sağlayan başta şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Kanlarını ve canlarını bu topraklar için feda eden, bayrağımızın gölgesi altında ezan sesiyle bu topraklarda eğer biz güveni ve huzuru buluyorsak bu şehitlerimizin sayesinde. Onların makamları muhakkak ki cennettir ama Allah makamlarını cennet eylesin. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. İnşallah bundan sonra ki erişeceğimiz bayramlarda hem Müslüman ülkelerde hem de bütün dünyada barış hakim olsun. En büyük temennimiz bu."


Haber Kaynak : İHA

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı