KOCASİNAN AKADEMİ ?HAYAT DOLU?

KOCASİNAN AKADEMİ ?HAYAT DOLU?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başlayan Mimarsinan ve Erciyesevler Mahallesi´ndeki sosyal tesisleri ziyaret etti.

Eğitime yeni başlayan kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, ?Yaptığımız hizmete gösterilen ilgi ne kadar doğru bir işe imza attığımızı gösteriyor ve bizleri mutlu ediyor. Bu şevk ile Kocasinanlı hemşehrilerimize hizmetlerin en güzelini yapmaya devam edeceğiz.? dedi.

Sosyal belediyeciliğe öncelik veren ve bu konuda yaptığı çalışmalarla kamu oyu tarafından taktirle karşılanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilk olarak Erciyesevler ´deki Robotik Kodlama kursunu ziyaret ederek, minik kursiyerlerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Sonrasında ise Aşçılık-Pastacılık kursunda eğitim gören kursiyerlerle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Tesislerimize gösterilen yoğun ilgi ve alaka bizim memnuniyetimizi bir kat daha artırdı.? diye konuştu.

Vatandaşların beklentilerini karşılayacak proje ve hizmetler ürettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?2017 yılında Türkiye´ye örnek olan bir çok projeyi hayata geçirdik. Bunlardan biri olan Kocasinan Akademi ile tam bir yıldır 7´den 70´e herkese hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan tesislerimizdeki kurslara yoğun ilgi var. Bu bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bölge sakinleri tarafından sevilen ve takdir edilen bu ve buna benzer çalışmaları diğer mahallelerde de hayata geçirebilmek için proje çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmaların ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Kursiyerler ise hizmetlerden çok memnun kaldıklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor