KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN  BELEDİYESİ

YAMULA PATLICANI´NI TANITMAYA HAZIR?

Kocasinan Belediyesi, Yemliha Mahallesi´nde hafta sonu gerçekleştirilecek  olan geleneksel ?Yamula Patlıcanı Tanıtım´ etkinliğinin hazırlıklarını tamamladı. İlimiz sakinlerini tanıtım etkinlikleri  kapsamında Yemliha´ya davet eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar? Hafta sonunu doğal güzellikler içinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. 1 Eylül Cumartesi günü saat 16.00´da tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler katan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, etkinliği hem Kayseri´nin sosyal hayatına renk katmak hem de geleneksel lezzetleri yaşatmak amacıyla düzenlediklerini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, "Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yerel değerlerimize sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması, markalaşması ve ekonomiye kazandırılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak Yemliha Mahallemizin yamula patlıcanını tanıtmak için bu yılda çok renkli organizasyonlar hazırladık. Hafta sonunu doğal güzellikler içinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. 1 Eylül Cumartesi günü saat 16.00´da tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri´nin milli ve manevi değerlerini dünyaya tanıtmak için gayretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Çocuklara özel etkinliklerden konsere kadar 7´den 70´e herkese hitap edecek faaliyetlerin yer alacağı etkinlikte, Özellikle Türk Halk Müziği´nin ünlü isimlerinden Kürşat konser verecek, sonrasında ise nice sürprizler yer alacak?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor