KOCASİNAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

KOCASİNAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ÇOLAKBAYRAKDAR, YOL VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ İNCELEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenişehir Mahallesi’nde devam eden yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, ilçeyi daha yaşanabilir ve yaşam kalitesi daha yüksek bir hale getirmek için Kocasinan’ın her bir köşesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Daha mutlu ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için sahada yapılan çalışmaları büyük bir titizlikle yakından takip eden Başkan Çolakbayrakdar, ulaşımdaki konforu yükseltmek için Kocasinan’ın dört bir köşesinde hummalı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Mahallelerde hizmetleri aciliyet ve öncelik sırasına göre yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Mahallemizde yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kocasinan’ımızın her bir noktasında ihtiyaç olan mahallelerin hem yenilenmesi gereken yolların hem de yeni imarlaşan bölgelerin ulaşım aksların yapılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda mahallemizin Şinasi Caddesi’ndeki eksik kalan kısımları tamamlamak için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışıyor. Bizimle beraber diğer alt yapı kurumları da; kanalizasyon, su, doğalgaz ve telekomünikasyon gibi çalışmaları birer birer yaparak, hemşehrilerimin hizmetine sunulacak. Bütün çabamız, Kocasinan’ı güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir Kocasinan inşa etmek içindir. Bu bağlamda birçok mahallemizde benzer çalışmalarımız, hummalı bir şekilde devam ediyor. Özellikle yaz ayları bizim için büyük bir fırsattır. İnşallah yaz sonuna kadar hedeflediğimiz mahallelerin alt yapılarını tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”

Başkan Çolakbayrakdar, bütün hizmetlerin daha güzel bir Kocasinan için yaptıklarını ve bu doğrultuda hizmet üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor