KOCASİNAN´DA OKUMAYAN KADIN KALMAYACAK

KOCASİNAN´DA OKUMAYAN KADIN KALMAYACAK

Kocasinan Belediyesi, zamanında okula gidemeyen veya çeşitli sebeplerle okuyamayan kadınlar için okuma-yazma kursu açtı.

Kocasinan Belediyesi, zamanında okula gidemeyen veya çeşitli sebeplerle okuyamayan kadınlar için okuma-yazma kursu açtı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak kültür, sosyal, sanat ve eğitimde her türlü desteği verdiklerini vurgulayarak, hanımlara her alanda pozitif ayrıcalık sağladığını belirtti.
Kadınların sosyal hayatta daha aktif olmaları için her geçen gün yeni hizmetler sunduklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Kadınlara yönelik yaptığımız tesisin yakın zamanda hizmete girmiş olmasına rağmen hanım kardeşlerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Tesisimizde hanım kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda her geçen gün yeni kurslar açıyoruz. Bunlardan biri olan okuma-yazma kursu sayesinde ilçemizde okuma yazma bilmeyen kalmayacak. Hanım kardeşlerimizin eğitim, kültür ve sosyal yönden güçlü olması Kocasinan´ın hatta Türkiye´nin geleceğinde önemli bir rol üstlenecektir. Hemşehrilerimize yeni, farklı ve faydalı projeler üretmeye devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.
Eğitmen Hatice Deniz ?in vereceği okuma-yazma kursunda, eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren tesiste, her yaş grubundan kadınlara yönelik kurslar düzenleniyor. Kontenjanla sınırlı olan kurslara katılmak isteyenlerin, Yakut Mahallesi Gevher Nesibe Hatun Eğitim Kültür Spor Merkezine başvurmaları yeterli olacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor