KTO MECLİS ÜYESİ NUH MEHMET SAÇMACI

KTO MECLİS ÜYESİ NUH MEHMET SAÇMACI

FETÖ ÜYELİĞİ SUÇLAMASINDAN BERAT ETTİ

Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Nuh Mehmet Saçmacı, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde yapılan yargılamasının son duruşmasında; mahkeme heyetinin oy birliği ile verdiği kararıyla beraat etti. Saçmacı adalet yerini buldu, KTO seçimlerinde Kayseri tüccarı gereğini yapacaktır dedi.

Saçmacı, yaptığı yazılı açıklamada şöyle konuştu.?Adalet yerini buldu, bize iftira atarak Ticaret Odası´nı ele geçirmeye çalışanlara karşı haklı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.  KTO seçimlerinde Kayseri tüccarı gereğini yapacaktır? dedi.

03 Nisan 2018 tarihinde görülen duruşmada Mehmet Saçmacı´nın avukatı Ercan Avcı müvekkilin bu hain örgüt ile hiçbir ilişkisi olmamasına karşın yargılanıyor olması müvekkili derinden üzdüğünü belirterek ayrıntılı savunma yaptı ve müvekkilin beraatini istedi. Cumhuriyet Savcısının beraat mütalaasını vermesinin ardından, yargılamayı sonlandıran Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti oy birliği ile Mehmet Saçmacı´ın beraatine kararı verdi.

Mahkeme´nin verdiği beraat kararına ilişkin açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Mehmet Saçmacı, dava konusu olan suçları asla kabul etmediğini ve bu kararı en başından beri beklediğini belirtti.

Davanın sonuçlanmasına ilişkin konuşan Saçmacı, ?Bu dava bizim için FETÖ davası değil, Ticaret Odası´nın ele geçirilmek istenmesi davasıydı. Başkanımız Sayın Mahmut Hiçyılmaz ile birlikte atılan iftiralardan dolayı 1 yıl aşkındır böyle bir yargılamaya maruz kaldık. Başkanımız Sayın Mahmut Hiçyılmaz benden daha fazla mağdur oldu. Yinede Kayseri için mücadelemize devam ettik ve Kayseri ticaretine müfterilere terk etmedik? diye konuştu.

Verilen beraat kararının, doğruları yaptıklarını ve doğrudan yana oldukları gerçeğini bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Mehmet Saçmacı, bugünlerde büyük bir azimle çalıştıkları Kayseri Ticaret Odası seçiminin şimdi daha büyük bir önem kazandığını söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı