Laf atma kavgası sanığına 19 yıl hapis cezası

Laf atma kavgası sanığına 19 yıl hapis cezası

30 Ekim’de Selimiye Mahallesinde yaşanan olayda  iki grup arasında çıkan “laf atma” kavgasında bir kişiyi başına sopayla vurarak öldürmekten yargılanan sanığa 19 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri Adalet Sarayı 6. Ağır Ceza Mahkemesinde yoğun güvenlik önlemleri altında görülen duruşmada tutuklu sanık B.E., tutuksuz sanıklar H.E., S.E. ve M.K., ölen A.Ç.’nin ailesi ile taraf avukatları hazır bulundu. Mahkemede son sözü sorulan tutuklu sanık B.E., cinayeti kendisinin işlemediğini söyleyerek, tahliyesini ve beraatını talep etti. A.Ç.’nin annesi ve babası ise, tutuksuz yargılanan diğer 3 kişinin de tutuklanmasını talep ederek, şikayetlerinin devam ettiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, tutuksuz sanıklar H.E., S.E. ve M.K’nın beraatına karar verirken, tutuklu sanık B.E.’ye ise önce müebbet hapis, ardından da “tahrik” indirimi ile 19 yıl hapis cezası verdi.

Hatırlanacağı üzere 30 Ekim’de Selimiye Mahallesi Ihlara Sokak'ta meydana gelen olayda 20 yaşındaki  B.E. 16 yaşındaki  kardeşi M.E. ve arkadaşları  25 yaşındaki M.K.  konuşarak yürürken yanlarından geçen 4-5 kişilik arkadaş grubu içerisinde bulunan 29 yaşındaki A.Ç. sözleri kendi üzerine aldı. 

Çıkan kavgada sopayla başına vurulan A.Ç., kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, B.E. ile 3 yakınını gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişiden B.E. tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.


Haber Kaynak : İHA

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu