LÖSEV KORONA GÜNLERİ’NDE İŞ BAŞINDA

LÖSEV KORONA GÜNLERİ’NDE İŞ BAŞINDA

LÖSEMİ HASTALARINA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

LÖSEV, COVİD-19 tehdidi karşısında en savunmasız olan kanser ve lösemi hastalarının yanında… Ailelerine, hijyen ve gıda kolilerinin yanı sıra kırmızı et desteği veren LÖSEV, çalışanları sosyal mesafeyi koruyarak, dönüşümlü çalışma modeli  ile Lösemi hastalarına destek olmayı sürdürüyor.

Dünyayı saran Korona salgını karşısında en dezavantajlı kesim bağışıklık sistemi düşük olanlar. Yoğun kemoterapi ve ilaç tedavisi alan kanser hastaları bu dönemde en savunmasız kesimlerin başında geliyor. Tedavi nedeniyle her türlü tehdide açık hale gelen lösemi ve kanser hastaları, COVİD-19 salgını karşısında korunmaya en çok ihtiyacı olanlardan. Dar gelirli, temel ihtiyaç malzemelerine dahi ulaşamayan lösemi ve kanser hastalarının yardımına ise, her zaman olduğu gibi LÖSEV koşuyor.

Aldığı bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun çalışmalarına devam eden LÖSEV, hijyen kolisinden gıda ve et desteklerine kadar koli gönderimlerine tam gaz devam ediyor. LÖSEV çalışanları tarafından titizlikle hazırlanan koliler ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. Temel gıdadan hijyen malzemelerine, oyuncaktan maskeye tüm ihtiyaçlar kayıtlı LÖSEV ailelerinin kullanımına sunuluyor.

Bağışçıların destekleri ile yardımlarını hız kesmeden sürdüren LÖSEV, salgın tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına büyük önem veriyor. Dönüşümlü çalışmanın yanı sıra, ek hijyen kurallarını da dikkate alan LÖSEV çalışanları, hem bağışçılarının hem de ailelerinin güvenine bir kez daha layık olduğunu bu zor günlerde de gözler önüne seriyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor