MELİKGAZİ

MELİKGAZİ

DAHA DA GÜZEL OLACAK

Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Belsin Tınaztepe Mahallesinde mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Tınaztepe Sosyal Tesisindeki toplantıya Başkan Palancıoğlu´nun yanı sıra, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, göreve geldiklerinde ilk işlerinin mahallelerde bu tarz toplantılar yapmak olduğunu belirterek, ?Sizlerin taleplerini dinlemek ve bu talepler doğrultusunda teşkilat olarak çalışabilmek şeklinde yol haritası çizdik. Melikgazi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mustafa Palancıoğlu başkanımız hayırlı olsun. İnşallah desteklerinizi bekliyoruz. Bu kalabalık kendi çalışmalarımızdan çok daha önemli. Bu toplantımızın amacı Palancıoğlu başkanımızın Melikgazi´ye yapacağı hizmetleri anlatmak.? dedi.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, Melikgazi´ye daha güzel hizmetler sunmak için çalışacaklarını ifade ederek, ?Gece gündüz çalışıp inşallah 5 yıl sonra çok daha farklı bir konumda Melikgazi´yi göreceğiz.? şeklinde konuştu.

Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´a teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, ?Tabi Memduh Başkan 20 senedir imzasını atmış, sevilen bir başkan. Kendisinden Allah razı olsun. İnşallah bundan sonra da yine elimizden tutacak, Büyükşehir ve Melikgazi el ele çok daha iyi hizmetleri sizlere vereceğiz. Tabi her yöneticinin farklı bir yoğurt yiyişi var, inşallah bizim yoğurt yiyişimizi de seveceksinizdir.? diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, mahallede yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler vererek şöyle konuştu: ?Çeşitli yazarlarımızı buraya davet edeceğiz. Çeşitli eğitimler verdireceğiz. El sanatlarıyla ilgili atölyeler kuracağız. Buradaki güzel tesisin içinin dolması için çalışacağız. Çocuklarımızın iletişimini artıracağız. Sizlerle istişare ederek hazırladığımız projeleri açıklayacağız. Çok güzel projelerimizin olması önemli değil, size hitap eden, ihtiyaçlarınızı çözen projeler olması önemli. Dolayısıyla bunun için mahallenizdeki ihtiyaçları bizlere iletin. Bunu özellikle kadınlarımızdan rica ediyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı