MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

TÜRKİYE´NİN EN BAŞARILI 9. BELEDİYESİ OLDU ?

ORC Araştırma Şirketince ülke genelinde Büyükşehir Belediyesinin metropol ilçe belediyeleri ile ilgili olarak yapmış olduğu ankette Melikgazi Belediyesi Kayseri ilinde ilçeler bazında birinci olurken , Türkiye çapında ise 9. Sıra da yer aldı.
ORC Araştırma Şirketince 5 Ocak-20 Ocak 2017 tarihleri arasında ülke genelinde 30 Büyükşehir´in tüm ilçelerinde toplam 19 Bin 520 kişi ile ??CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi´´ yöntemiyle gerçekleştirilmiştir. En Başarılı Belediye Başkanları listesinde, %52´nin üzerinde başarı oranı yakalayan Belediye Başkanları yer almaktadır.
Büyükşehir Belediyeleri kapsamında bulunan metropol ilçe belediyeler arasında Yerel Yönetimlerde Başarı Araştırmasında ilçe halkı ile yapılan anket değerlendirmesinde İstanbul Esenler Belediyesi % 63 ile birinci olurken Kayseri Melikgazi Belediyesi % 54 ile 9. Sırada yer aldı.
24 Ocak 2017 tarihinde açıklanan ve ORC Araştırma Şirketinin yapmış olduğu ankette Melikgazi Belediyesi Kayseri ilinde ilçeler bazında birinci olurken Türkiye çapında yer alan ilçeler bazında MELİKGAZİ BELEDİYESİ 9. sırada yer almıştı.
Melikgazi Belediyesi olarak gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin sunulmasında vatandaşların memnuniyetinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç ? Bu başarı bize yeter. Melikgazililer hizmetin en iyisini hak ediyor. 30 Büyükşehir´in tüm ilçelerinde 19 Bin 520 kişi ile yapılan ankette Melikgazi Belediye Başkanı olarak % 54 oran ile 2016 yılının En Başarılı 9. Belediye Başkanı seçildik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Hizmet sevdalısı güler yüzlü Melikgazi Belediyemizin ekibine, hizmet etmekle onur duyduğum tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor