MELİKGAZİ BELEDİYESİ,

MELİKGAZİ BELEDİYESİ,

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İLK YARDIM KURSU .

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak personelin ve toplumun eğitimine, bilgilendirilmesine ve bilinçlenmesine önem verdiklerini söyledi.
Personelin kendi branşında sürekli olarak hizmet içi eğitime tabi tutulduğunu ancak birçok kez genel konular da mahalle halkına da eğitim veriliğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Belediye´de çalışanların iştirak ettiğini ilk yardım konusunda İl Sağlık Müdürlüğü elemanlarınca eğitim verildiğini kaydetti.
Özellikle toplu yaşanılan ve çalışılan alanlarda kamu kurum ve kuruluşlarında ilk yardımın öneminin büyük olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
?Melikgazi Belediyesi halk ve çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu neden ile personelimize, kursiyerlerimize ve semt halkına iş koşullarında, evlerinde ve her hangi bir yerde karşılaşacakları olası sağlık müdahalesi için ilk yardım kursu verilmektedir. İşin uzmanlarınca verilen İlk Yardım Kursları ile belediyemizde çalışanlar bu konuda bilgilendirildi, bilinçlendirildi ve hizmet sunmalarına imkan tanındı. İlk Yardım Kurs süresinde teorik ve uygulamalı olarak ders olan kursiyerlerimiz soru-cevap şeklinde bilgilendiler. Belediyemiz her türlü eğitime önem vermekte olup, eğitimin adeta merkezi olduğu gibi eğitimcinin de dostudur?
İlk Yardım Eğitim Semineri´ne iştirak eden belediye çalışanları bu eğitim çalışması ile birçok pratik bilgi edindiklerini ve bu bilgilerini eş, dost ve komşuları ile paylaşacaklarını çünkü bu bilgilerin bir gün hayat kurtarabileceğini söylediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye