MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

ALPASLAN TÜRKEŞ BULVARI´NI ASFALTLADI ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gesi İldem bölgesinde yer alan Yavuz Sultan Selim Caddesi ile Saffet Arıkan Bedük Caddeleri´nin bağlandığı Alpaslan Türkeş Bulvarı´nda yol düzenleme ve asfaltlama çalışmasının tamamlandığını kaydetti?

Alpaslan Türkeş Bulvarı´nda çok yönlü bir çalışma yapılarak öncelikle yol kot farkının giderildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2 km uzunluğundaki Alpaslan Türkeş Bulvarı´nda asfaltlama çalışmasının bir bütün çalışma olarak gerçekleştirildiğini ve asfaltlanarak hizmete sunulduğunu kaydetti.

Alpaslan Türkeş Bulvarı´nın altyapısının tamamlandığını, üstyapısının da tamamlanarak ve kot farkının giderildiğini, istinat duvarların tamamlandığını, orta refüj ve elektrik hatlarının döşendiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Şehrimizin en önemli ana arterlerinden birisini hayata geçiriyoruz. 2 km gidiş geliş olmak üzere 4 km´lik yolda çalışma gerçekleştirildi. Orta refüj ve kaldırımlar oluşturuldu. Yol üzerinde bulunan ve ara yollara bağlantı sağlayan 3 kavşak inşa edildi. Stabilize çalışması sonrası asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Bu yol için 13 bin ton asfalt kullanıldı. Melikgazi Belediyesi olarak amacımız özellikle alternatifli şehir içi yolları güvenli ve seri hale getirmektir. Gesi İldem bölgesindeki bu çalışmada diğer yatırımcı kurulum ve kuruluşları ile ortak çalışma sergilendi. Şehrimize, ilçemize ve bölge halkına şimdiden hayırlı olsun? değerlendirilmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor