MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

ŞİRİNTEPE MAHALLESİ, KURAN KURSU

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osman - Nimet ALAN ailesinin katkıları ile Melikgazi Belediyesince yaptırılan Şirintepe Kur´an Kursu Binasının düzenlenen tören ile hizmete açıldığını söyledi.
Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe Mahallesi, Ömürhan Sokak Şirintepe Camii yanında inşa edilen Kur´an Kursu binasının açılış törenine; Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye başkanı Memduh Büyükılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti il,İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkaları ile muhtarlar,meclis üyeleri,belediye çalışanları ve semt halkı iştirak ettiler.
Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar; Başkan ve ekibine teşekkür ettiğini, Biz istedik, başkanımız yaptı. Zaten bu zamana kadar ne istediysek başkanımız hiçbir zaman geri çevirmiyor ve yardımcı oluyor diyerek, emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söyledi.
Kur´an Kursu açılışı öncesi Aşure ikramında bulunan, her Cuma Namazı çıkışında bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ? Hayırsever hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Kayseri´nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Şirintepe Camimizde hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan son derece güzel bir cami, belediye olarak biz de bu caminin yapılışında gerekli desteğimizi verdik. Cami açılışı için buraya geldiğimizde vatandaşlarımızdan Kur´an Kursu yapılması yönünde yoğun bir talep geldi. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için ?Her iş bizim işimiz´ anlayışı ile hareketle Müftülüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde caminin hemen yanında Kur´an Kursu yaptırma konusunda mutabakata vardık ve hemen çalışmalara başladık ve bugün de açılışını yapıyoruz?dedi.
Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ise Melikgazi Belediyesinde her hafta bir açılış, temel atma ve kültürel bir etkinlik olduğunu boş geçen bir Cuma sonrasına rast gelmediğini ifade ederek ?Her Cuma muhakkak bir hizmet ve yatırımda beraberiz. Bundan dolayı Başkan Büyükkılıç´ı kutluyorum. Devlet-Millet dayanışmasının güzel bir örneği ile karşı karşıyayız. Bu çok önemli? dedi.
Konuşmaların ardından yapılan açılış töreni sonrası katılımcılara ikramlarda bulunularak, Kur´an Kursu binası gezildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek