MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

GÜNEŞ ENERJİSİ UYGULAMALARI EĞİTİMİ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği ile Melikgazi Belediyesi arasında başlatılan çalışma ile Güneş Enerjisi Uygulamaları ve Mevzuatı Eğitimi semineri gerçekleştirildiğini duyurdu?
Belediyelerde Yenilenebilir Enerji alanında çalışma gerçekleştiren 30 büyükşehir belediyesinden 70 uzman çalışanın iştirak ettiği eğitim çalışmasında Melikgazi Belediyesi´nin Yıldırım Beyazıt Kapalı Pazar Yeri´nde bulunan Resmi Kurumlarca Yapılmış En Büyük Çatı Üstü Güneş Enerjisi Santrali çalışmasının örnek gösterildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Güneş Enerjisinden elektrik üretimini Milli bir proje olarak görüyoruz. Türkiye genelinde 30 Büyükşehir Belediyesinden 70 personelin katılımı ile düzenlenen Güneş Enerjisi Uygulamaları ve Mevzuatı Eğitiminin gündem maddesi Melikgazi Belediyesi olmuştur. Çünkü gerçekleştirilen bir çalışma ortada olup, gerek mevzuat, gerekse planlama ve kullanılan malzemeler örneği mevcuttur. Melikgazi Belediyesince Yıldırım Beyazıt Semt Pazaryeri ve Sosyal Tesisler Güneş Enerjisi panelinin ilk kurulma aşamasından başlayan ve açılışına kadar devam eden süreç hakkında katılanlara bilgi verilmiştir.? Değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Büyükkılıç, Kendi elektriğini kendi üreten bir belediye olan Melikgazi Belediyesinin, referans belediyeciliğin verdiği misyon ile güneş enerjisinden elektrik üretimi çalışmasının diğer belediyelere de örnek olduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor