MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NİN DOĞRU YATIRIMI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NİN DOĞRU YATIRIMI

ŞAHİN ?OYUNCULARIMIZ MİLLİ TAKIM FORMASININ HAKKINI VERECEKTİR?

Önceki adı Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olan Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Melikgazi Belediyesi´nin desteğini arkasına almasıyla başarılarını artırarak  yoluna devam etmesi göz dolduruyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç öncülüğünde faaliyetlerine devam eden Melikgazi Belediyesi BESK´te Süper Lig´de mücadele etme sevinci devam ederken şimdi de milli takımlar seviyesinde sporcu yetiştirmenin gururu yaşanıyor. Ampute futbol takımında önce Feyyaz Gözaçık´ın A Milli takımına seçilmesi,  Tekerlekli sandalye basketbol takımında ise Burak Şen´in U22 Genç Milli takımına seçilmesinin ardından bu kez Ampute futbol U18 Milli takımı seçmelerine sporcu göndermenin sevincini yaşayan sarı-kırmızılı ekipte moraller yerinde ve yeni sezon hazırlıkları hızla devam ediyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Faruk Şahin şöyle dedi: ?Kulübümüz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın öncülüğünde bizlere destek çıkması bizlere başarıyı getirmiştir. Şimdi bizlere düşen bu başarıları katlayarak sürdürmektir. Aynı zamanda ligde ki başarıların yanı sıra, şehrimize ve ülkemize faydalı sporcular yetiştirme gayretindeyiz ve böyle de devam edeceğiz. Bunun örneklerini milli takımlara kazandırdığımız sporcularla Kayseri´ye göstermiş bulunmaktayız. Önce Feyyaz Gözaçık´ın Ampute futbol A milli takımına seçilmesi ardından, Tekerlekli sandalye basketbol U22 Genç Milli takımına Burak Şen´in seçilmesi ardından bu kez de Ampute futbol U18 Milli takımı seçmelerine 4 sporcumuzu göndermenin gururunu yaşıyoruz. 26 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılacak seçmelere kulübümüz Ampute futbol takımından, Mehmet Erdoğan, Harun Mut, Yiğit Murat Adıgüzel ve Emre Mert davet edilmiştir. Sporcularımız Milli formayı kapmak için orada ter dökecek ve sonunda inşallah şehrimizi, takımımızı en iyi şekilde temsil edecekler.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı